✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

must-haves voor je vakantiehuisje

Must-haves voor je vakantiehuisje

Het is volop zomer en dat betekent: vakantie! Weg van de dagelijkse routine en genieten van de zwoele avonden. Met vrienden, familie of met je gezin op je favoriete vakantieplek. Het kan zijn aan het strand van de Costa del Sol, een citytrip in Rome of in je hangmat op de camping.

Op vakantie naar…

Heb je een vakantiehuis geboekt, dan is één ding zeker: vaak hebben vakantieparken niet het meest handige of beste kookgerei. Je wilt natuurlijk een dunschiller die wél goed schilt of een spatel die wel fijn kookt. Of gewoon handig kookgerei dat makkelijk mee te nemen is.

Handig kookgerei

De handige keukenhulpen met zachte handvatten en ergonomische vormen van OXO Good Grips dienen uitstekend om mee te nemen op vakantie. Daarom hebben we een lijstje gemaakt voor handig kookgerei voor op vakantie. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over de keukenhulpen in het vakantiehuisje. Ga je naar de camping? Bekijk dan deze checklist voor kookgerei op de camping.

Dunschiller

Een dunschiller van OXO Good Grips is een must voor iedere keuken, ook op vakantie. Deze dunschiller is superscherp, waardoor hij echt alleen de schil verwijderd. Heb je hem nog niet in huis? Bekijk dan hier welke dunschiller voor jou geschikt is.

Strooibus

Typisch Hollands: hagelslag op brood. Dat wil je natuurlijk ook op jouw vakantie! Neem daarom jouw favoriete soort hagelslag mee in de handige strooibus van OXO. Hierdoor weet je zeker dat je de hagelslag luchtdicht bewaard. En je gedoseerd strooit. Maar deze doseerbus van 0,7 liter is ook perfect voor bijvoorbeeld pinda’s, rozijnen, spliterwten, zaden, rijst, pasta en meer.

Peper- en zoutmolen

Op vakantie heb je niet altijd peper- en zout binnen handbereik. Daarom doe je er goed aan om dit mee te nemen en alvast te vullen in een peper- en zoutmolen. Zo heb je altijd peper én zout bij de hand in één potje. De peper- en zoutmolen worden vol geleverd.

Ijsblokjestray

Altijd handig om bij je te hebben: een ijsblokjestray. Voor een extra koud glaasje water, in de Tinto de Verano of Rosé met ijs. De OXO IJsblokjestray is voorzien van een gepatenteerd schuifdeksel. Je bepaalt zelf hoeveel ijsblokjes je nodig hebt. De rest houdt het deksel voor je tegen. Het deksel sluit perfect af, zodat de luchtjes van uw vriezer of vriesvak niet doordringen in de ijsblokjes. Tenslotte zijn het deksel en de tray zo gevormd, dat je ze gemakkelijk kunt stapelen. 

Wist je dat deze IJsblokjestray ook heel handig is om babyhapjes in te vriezen? Je hebt dan in één tray 14 kleine babyhapjes van 22 milliliter.

Ei-bereiders

Een ei hoort erbij! Waar je ook heengaat op vakantie, een eitje is altijd goed. Lekker bakken op de skottelbraai voor het hele gezin of een eitje pocheren voor je kinderen. Met OXO Good Grips ei-bereiders weet je dat je goed zit.

Keukenschaar

Een keukenschaar op vakantie? Ja zeker, een keukenschaar. Een schaar is onmisbaar voor in jouw keukenla, maar ook op vakantie is het handig. Je kunt de OXO Keukenschaar namelijk makkelijk verse kruiden van de stengel ritsen. Handig voor bij elk vakantiegerecht.

Spiraalsnijder

In een paar simpele stappen een bijzondere salade maken? Dat kan met de OXO Spiraalsnijder. De spiraalsnijders van OXO zijn geschikt voor allerlei verschillende groenten. Zo maak je de lekkerste courgettepasta, bietengarnering of krullende frites van zoete aardappelen. Verzin het maar en het kan. En kinderen zijn er dol op!

Interessant blog? Deel het online 🙂

oxo droogrek waterfles
Blog
Anne Groen

Het beste droogrek voor waterflessen

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen; de (plasticvrije) waterfles. Overal duiken ze op. Waar ze voorheen alleen gebruikelijk waren in de sportschool, kom

CHECKLIST-BBQ
Blog
OXO Good Grips Shop

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *