✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO Good Grips alternatief Tupperware

Alternatief voor Tupperware

en kleine gok: jij hebt Tupperware in je keukenkast staan. Niet zo’n gek idee natuurlijk, omdat bijna elk huishouden de bakjes van Tupperware in de keuken heeft staan. Echter, is Tupperware al een tijdje niet meer verkrijgbaar. Op zoek naar een goed alternatief dus.

Het alternatief

OXO Good Grips is zo’n alternatief voor Tupperware. Alle producten van OXO Good Grips hebben een Universal Design met comfort en zijn supermakkelijk in gebruik. Zelfs als je linkshandig bent, of jong, of gehandicapt. Ben je al bekent met OXO Good Grips? Dan weet je ongetwijfeld dat de producten een goed alternatief voor Tupperware zijn.

OXO POP containers

OXO is BPA-vrij

De producten van OXO Good Grips zijn BPA-vrij. En dat is een belangrijk pluspunt. BPA is de afkorting van Bisfenol A, wat een chemische stof is die in veel plastic producten en verpakkingsmateriaal zit. De kans bestaat dat deze stof in kleine hoeveelheden in ons voedsel terechtkomt. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat die kans vrij klein is.

OXO is vaatwasser- bestendig

Een vaatwasser is een verademing in ieder keuken. En als je er één hebt, dan wil je de spullen die daar niet inpassen tot een minimum beperken. Dat is gewoon makkelijk. Goed nieuws, want de producten van OXO Good Grips zijn vaatwasserbestendig. Heb je geen vaatwasser? Wees niet getreurd, want de producten zijn ook zeer goed schoon te maken zonder vaatwasser. De kans op verkleuring is ook minimaal, maar eerlijk toegegeven: spaghettisaus blijft hardnekkig.

Met de duurzame borstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de badkamer blinkend schoon.

Een uitgedacht design

De OXO Good Grips producten liggen zeer comfortabel in je hand. Dit komt door het speciaal ontworpen anti-slip handvat. Zelfs mijn moeder – die elke dag in de keuken staat – zegt dat de producten zeer comfortabel zijn. Als moeders het zegt…

Naast de functionaliteit, hebben de producten een prachtig design. Een uitstraling die niet verveeld in je keuken, maar juist goed staat. Ook al zijn sommige producten bedoeld voor in het laadje, andere kunnen heel goed op de aanrecht blijven staan. Een goed voorbeeld hiervan is de OXO RVS SteeL collectie. Dit is het topsegment van de OXO Good Grips, uitgevoerd in glanzend of mat RVS. Duurzaam, handig en mooi!

OXO RVS POP Container

Wat vind jij?

Vind jij ook de OXO Good Grips producten een goed alternatief voor Tupperware? Laat het vooral weten in de comments hieronder!

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *