✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO Prep & Go boxen

Alternatief voor wegwerpplastic

Zeg vaarwel tegen wegwerpplastic. En hallo tegen duurzame, multifunctionele boxen voor sandwiches, lunch, salades, snacks, restjes, fruit, en meer. Zeg hallo tegen de handige, duurzame bakjes van OXO Prep & Go!

OXO Prep & Go Lunchboxen

Van picknicks tot dinner party, werklunch tot maaltijdbereiding: de OXO Prep & Go Lunchboxen kun je gebruiken voor elke gelegenheid. Gebruik ze voor sandwiches, lunch, salades, snacks, restjes, fruit en meer. Ontdek in dit blog de voordelen van de nieuwe lijn lunchboxen van OXO Good Grips.

Video

Luchtdicht bewaren

Dankzij de siliconen ring in het deksel, sluit je de Prep & Go bewaarbakjes eenvoudig luchtdicht af. Duw zachtjes op het deksel en je hoort de lucht eruit ontsnappen. Vervolgens klik je de clips vast, zodat het deksel stevig dicht zit.

100% lekvrij

Of je nu de sandwichbox, saladebox of lunchbox hebt, alle boxen zijn voorzien van een siliconen ring. Samen met de 2 clips aan de zijkant zorgt hij ervoor dat de boxen helemaal lekvrij zijn. Zelfs als hij op zijn kant in je tas zit, hoef je niet bang te zijn dat de dressing, soep of ander vocht in je tas loopt.

OXO Prep & Go

Stapelbaar en nestbaar

De OXO Prep & Go Lunchboxen kun je makkelijk opbergen. Dit komt omdat je ze makkelijk kunt stapelen. En zonder deksel zijn de nestbaar, zodat ze ook in je keukenkastjes weinig ruimte innemen. Nestbaar betekent dat je de bakjes in elkaar schuift. Ideaal! Zeker als je keukenkastjes bomvol zijn.

Multifunctioneel

De bakjes zijn multifunctioneel. Je kunt er echt van alles in bewaren. Hij is geschikt voor sandwiches, lunch, salades, snacks, restjes, soep, fruit en meer. Bewaar de bakjes gemakkelijk in de koelkast. Of gebruik ze voor een gezellige picknick in het park. En als kers op de taart kun je de bakjes ook in de magnetron stoppen, zodat je de restjes van bijvoorbeeld de avond ervoor eenvoudig opwarmt.

OXO Prep & Go Boxen onder de loep…

Voedselveilig

BPA-vrij, PVC-vrij, Ftalaten-vrij

Onbreekbaar

Stevig kunststof

Duurzaam

Alternatief voor weggooi-plastic

Magnetron

Geschikt voor de magnetron

Vaatwasser

Geschikt voor de vaatwasser

Koelkast

Geschikt voor de koelkast

Welke bakjes gebruik je waarvoor?

De OXO Prep & Go bakjes zijn een fantastisch alternatief voor wegwerpplastic. Ze zijn duurzaam en gaan ongelooflijk lang mee. Waarschijnlijk hoef je nooit meer nieuwe te kopen. En omdat ze zijn gemaakt van de beste materialen, verkleuren of vervormen ze niet. Van deze bakjes heb je heel lang, heel veel plezier.

Maar… welk bakje gebruik je nou eigenlijk waarvoor? Lees hieronder verder…

Lunchbox

Perfect voor pasta of boterhammen. Maar ook voor restjes van de avond ervoor.

2-vaks Lunchbox

Prefect voor droge ingrediënten en saus.

Bijvoorbeeld: soep + croutons

3-vaks Lunchbox

Prefect voor droge ingrediënten, toevoegingen en saus.

Bijvoorbeeld: Yoghurt + Fruit + Muesli

Sandwichbox

Prefect voor dik belegde sandwiches, bagels of boterhammen.

Saladebox

Prefect voor salades met toevoegingen en dressing.

Bijvoorbeeld: Salade + kip + dressing

Bakje met vergiet

Perfect voor gewassen fruit of fruitstukjes.

Bijvoorbeeld: aardbeien of bessen of stukjes mango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *