✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Badkameraccessoires voor ieder huis

Badkameraccessoires voor ieder huis

De badkamer schoonmaken is een wekelijks terugkerend ‘ritueel’. Waarschijnlijk houd je er niet van, maar het moet toch gebeuren. Verkort daarom de schoonmaaktijd. Dit doe je met de juiste badkameraccessoires. Hierdoor is je badkamer opgeruimd en georganiseerd!

Opgeruimd en georganiseerd

Met de OXO-badkameraccessoires houd je al je badkamerspullen opgeruimd en georganiseerd. Alle losse spullen krijgen een vast plekje. Met de badkameraccessoires heb je alles wat je nodig hebt direct bij de hand en tegelijkertijd keurig opgeruimd. Je douche, wasbak en toilet zijn al snel als nieuw.

Tandenborstel-houder

Vaak staan alle tandenborstels in het gezin bij elkaar in één bakje. Maar in sommige gevallen wil je liever jouw tandenborstel apart leggen. Dan is een tandenborstelhouder een uitkomst. Zoals de tandenborstelzuignap. Deze zuignap is flexibel en biedt plaats voor twee tandenborstels. Handig als je met z’n tweetjes woont. Zo kunnen de tandenborstels goed drogen en blijven ze hygiënisch schoon.

OXO zuignaphouders

Zuignaphaakje

Een zuignaphaakje is perfect voor een handdoek naast de wasbak. En voor een spons of washandje onder de douche. De OXO Zuignaphaak heeft een sterke, ftalaat-vrije zuignap. Hierdoor hoef je niet te boren. En weet je zeker dat die stevig hangt.

Met de duurzame borstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de badkamer blinkend schoon.

Toiletborstels

Ook rondom het toilet heeft OXO veel oplossingen. Met de toiletaccessoires blijft je toilet schoon en netjes. De toiletborstel is vaak een doorn in het oog. Met de OXO-toiletborstel is dat niet meer het geval. Door de afgesloten houder blijft je borstel altijd uit het zicht.

Voor jouw kleintje

Ook voor je kinderen heeft OXO de perfecte badkameraccessoires. Leer ze op een vertrouwde manier zindelijk worden. Gebruik het OXO-potje. Deze noemen wij ‘Potty Chair’. De OXO Potty Chair is een royaal potje van 39 x 32 x 31 centimeter. Dus genoeg ruimte om goed te zitten. En dat is belangrijk bij het zindelijk worden.

Veilig douchen

Veel losse spullen kan gevaarlijk zijn in de douche. Je wil natuurlijk niet uitglijden. In het OXO Douchemandje stop je al je losse spullen. Zo kan je er niet over uitglijden en kan je er super makkelijk bij. En als je dan klaar bent met douchen gebruik je de OXO raamwisser. Zo is de douche in een handomdraai weer schoon.

badkameraccessoires zonder boren

Schrobborstel

De OXO Schrobborstel is multifunctioneel. Hij schrobt aanslag, vuil en zeepresten weg. Dankzij het gebogen handvat worden jouw knokkels tijdens het schrobben goed beschermd. Het anti-sliphandvat is comfortabel, ook als het nat is.

Uitschuifbare schrobborstel

Met de OXO Uitschuifbare Schrobborstel voor de badkamer maak je simpel het bad en de muren schoon. Dankzij de draaibare kop kom je overal bij. En door de handige vorm pak je alle hoeken mee. De borstel is uitschuifbaar tot 107 centimeter en voorzien van een stevige, stugge spons. Perfect om eens even goed te schrobben.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.