✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Badkamer accessoires

Badkameraccessoires zonder boren

In je mooie tegels boren om iets in de badkamer op te hangen. Dat is zonde, vind je ook niet? Gelukkig zijn er heel veel oplossingen om badkameraccessoires op te hangen zonder te boren. Gewoon met een zuignap. En OXO Good Grips heeft zulke goede zuignappen, dat je zeker weet dat de accessoires niet van de muur af komen.

Gepatenteerde Stronghold™ zuignap

De zuignap die OXO Good Grips gebruik voor alle badkameraccessoires waarvoor boren niet nodig is, heet de Stronghold™ zuignap. De reden voor deze naam is dat hij echt stevig op je tegels zit. 

Gladde ondergrond

Zoals bij alle zuignappen, stelt ook OXO eisen aan de ondergrond. Die moet glad zijn en niet poreus. Want dan kan er lucht onder de zuignap komen en… je raadt het al… laat hij los. Daar gaat je douchewisser, bakje of haakje.

Altijd een doordacht design

De badkameraccessoires zijn niet alleen handig omdat je niet hoeft te boren. Ze hebben ook allemaal een doordacht design en zijn uitvoerig getest. En hierdoor is er een reden dat het douchemandje transparant is. En de zuignaphouder behoorlijk royaal. De toiletborstelhouders zijn wel het neusje van de zalm. Ze openen zichzelf als je de borstel pakt. En zodra je hem terugzet, sluit hij zich weer. Zo is de borstel altijd uit zicht.

Met de duurzame borstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de badkamer blinkend schoon.

Ook in de keuken hoef je niet te boren

De keuken is ook zo’n plek. Net als de douche. Waar je liever niet in de tegels boort. En daarom zijn er ook voor de keuken handige accessoires die je zonder boren ophangt. En deze accessoires kun je natuurlijk ook prima in de douche, badkamer of toilet gebruiken. Zolang je maar een gladde ondergrond hebt.

Keukenaccessoires

Hoe vast zitten de zuignappen?

Je wilt niet boren en met schroeven bevestigen. Maar je wilt ook niet dat alles steeds op de grond ligt. Dat snapt OXO ook. En daar zijn de StrongHold zuignappen op afgestemd. Als de ondergrond goed is, hoef je hem maar 1 keer op te hangen. En hij zit muurvast. Alleen met het handige lipje onderaan de zuignap kun je hem losmaken.

Multifunctioneel

De badkameraccessoires van OXO zijn ook multifunctioneel. Zo zijn er speciale uitsparingen gemaakt om je shampooflessen op zijn kop in te zetten. Shampoo pakken wordt zo nog makkelijker gemaakt. 

Het zeepbakje is zo ontworpen dat water zich niet kan ophopen. Zo lost je zeep niet zomaar op en hoef je het bakje niet elke keer los te maken om te legen.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.