✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Bewaarbakjes voor koelkast, diepvries en magnetron

Bewaarbakjes voor koelkast, diepvries en magnetron

Ben je op zoek naar de perfecte bewaarbakjes voor in de koelkast, de diepvries of onderweg? Bakjes die ook gewoon in de magnetron kunnen? Dan heeft OXO Good Grips de lekvrije lunchboxen die je ook als bewaarbakje kunt gebruiken.

Gezond bewaren

De Prep & Go Bewaarbakjes van OXO Good Grips zijn hoogwaardige kunststof bakjes, die gegarandeerd lekvrij zijn. Ze zijn dus perfect om allerlei natte en droge gerechten in mee te nemen. Deze briljante kunststof bakjes zijn uiteraard BPA-vrij en PVC-vrij. Want de inhoud moet niet alleen vers, maar ook gezond blijven.

2 oersterke 'Clips'

De Prep & Go bewaarbakjes zijn uitgerust met 2 clips. Zij houden het deksel muurvast op het bakje, waardoor de inhoud vers blijft en de bakjes gegarandeerd niet lekken. Handig he!

OXO Prep & Go

Gegarandeerd lekvrij

De Prep & Go Bewaarbakjes voor thuis en onderweg zijn gegarandeerd lekvrij. Hier zorgen niet alleen de 2 clips voor, maar ook de dikke siliconen ring die in de rand van het deksel zit. Deze ring kun je er ook gemakkelijk uithalen om de bakjes grondig te reinigen.

Bij bakjes met meerdere vakken, heeft ieder vak afzonderlijk een siliconen ring als afsluiting. Zo kun je in 1 bakje zowel droge als natte ingrediënten doen.

Met de duurzame bewaarbakjes van OXO, houd je gemakkelijk je eten vers en bewaar je het in de koelkast of de vriezer.

Geschikt voor koelkast, diepvries en magnetron

De Prep & Go Bewaardozen zijn multifunctioneel inzetbaar. Je kunt er gerechten in doen om in te vriezen, want de bakjes zijn oersterk en kunnen tegen vorst. Uiteraard kun je gerechten bewaren in de koelkast. En je kunt het met bakje en al opwarmen in de magnetron. Na gebruik gaan ze gewoon in de vaatwasser.

Maar de lunchboxen zijn natuurlijk ook erg geschikt voor onderweg. Voor een verse salade op kantoor. Of allerlei lekkernijen tijdens een picknick. En wat dacht je van babyhapjes of tussendoortjes.

Dik, robuust, helder kunststof

De kunststof bakjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit BPA-vrij kunststof. Hierdoor voelen ze degelijk aan. De luxe clips lijken van een afstandje wel van terracotta. Maar ze zijn gewoon van duurzaam kunststof. De deksels  zijn heel handig transparant (en blijven ze dat ook). Zodat je kunt zien wat er inzit en je niet het verkeerde ingevroren gerecht ontdooit. Uiteraard is het kunststof BPA-vrij en PVC-vrij. Het past perfect in een gezonde levensstijl.

OXO Prep & Go opstapelbaar

Gemakkelijk in gebruik

De bakjes zitten potdicht, maar zijn toch gemakkelijk te openen. De 2 clips maak je eenvoudig los. Zelfs als je wat minder kracht in je handen hebt, maak je ze gemakkelijk open.

Nestbaar en stapelbaar

Deze kunststof bakjes kun je uiteraard heel handig opstapelen. Maar je kunt ze ook nesten. Dat is vooral handig als je ze even niet gebruikt en ze efficiënt wilt opbergen.

Alternatief voor weggooiplastic

De Prep & Go Lunchboxen die je prima kunt gebruiken als lekvrije bewaarbakjes, zijn een goed alternatief voor weggooiplastic. ZO dragen deze duurzame bakjes bij aan een beter milieu.

Ook handig

OXO Maakt bewaren makkelijk. En naast de Prep & Go Bewaarbakjes, hebben we nog veel meer handige bakjes en bussen.

Greensavers

Wil je kruiden, groente en fruit lang vers houden? Bekijk dan ons assortiment OXO Greensavers.

OXO Greensaver

POP containers

Wil je droge waren, zoals muesli, rijst en pasta luchtdicht bewaren? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment POP Containers.

OXO POP containers

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *