✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

compostbakje-op-het-aanrecht

Compostbakje op het aanrecht

Aardappelschillen, klokhuizen, visgraten en eierschalen zijn groente- fruit- en etensrestenafval. In het kort noem je dit ook wel GFE-afval. Het is onwijs goed voor het milieu om dit soort afval te scheiden. En met behulp van de compacte OXO Good Grips Compostemmer is het ook heel makkelijk.

Eenvoudig afval scheiden

De Compostemmer van OXO Good Grips is gemaakt voor op het aanrecht. Zo scheid je direct jouw afval tijdens het koken. En hierna leeg je gemakkelijk de emmer op de composthoop of in de GFT-container.

Mooi op het aanrecht

De OXO Compostemmer is compact en mooi vormgegeven. Zodat die niet misstaat op jouw aanrecht. Het compostbakje is erg handig in gebruik, want je kunt het deksel snel met één hand openen. Hiernaast leeg je de compostemmer gemakkelijk door de draaibare greep (hengsel) en het afneembare deksel.

Goed te reinigen

De gladde binnenwanden van de compostemmer voorkomen ophoping van groente, fruit en vocht. Je reinigt het bakje gemakkelijk. Want de volledige compostemmer kan in de vaatwasmachine.

De OXO Compostemmers zijn verkrijgbaar in het wit en antracietgrijs. En in twee maten, 3 en 6,5 liter.

Minder afval produceren

Het scheiden van afval is enorm goed voor het klimaat. Maar om een nog bewustere levensstijl te creëren is het ook van belang om minder afval te produceren.

OXO vindt dit ook belangrijk. En heeft een aantal producten in het assortiment die ervoor zorgen dat je jouw voedsel langer vers kunt bewaren. Zodat je minder weg hoeft te gooien. Bekijk hier alle Greensavers, Vershouders en Lunchboxen

Vershouders van OXO

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.