✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De 36 Handigste Kerstcadeaus van 2021

De 36 Handigste Kerstcadeaus van 2021

Wat geef je je liefste vrienden voor kerst? Wij hebben wel 36 ideeën voor onder de kerstboom. Wat ons betreft de 36 handigste kerstcadeaus van 2021. Stuk voor stuk duurzame producten die lang meegaan. Met OXO geef je dit jaar comfort cadeau.

1. De glanzende, gegoten notenkraker

Blijf uit de buurt van eksters als je deze glanzende OXO Notenkraker gebruikt. Wat een juweeltje is dit. En dankzij de subtiele anti-slip grepen heb je hem altijd stevig vast. Geen noot is te hard voor deze handige notenkraker.

Tip! Geef deze notenkraker samen met een mooie zak walnoten

Tip! Deze notenkraker wordt ook veel gebruikt als kreeftenkraker

2. Een duurzame nylon Keukenhulpenset

7 handige keukenhulpen die geduldig staan te wachten om gebruikt te worden. Dit is de ultieme set voor iedereen die van koken houdt. Veilig voor de anti-aanbaklaag en comfortabel in gebruik. Ze zijn gemaakt van stevig, duurzaam nylon met een handvat van zacht santopreen.

3. Of alleen de essentials…

Welke keukenhulpen gebruik je eigenlijk het vaakst? Dat zijn toch de soeplepel, de groentelepels en de bakspaan? Dan heb je misschien al voldoende aan de kleinere set.

4. Een vlekvrij tafelblad

Olie, azijn of sojasaus. Het blijft een uitdaging om het te schenken zonder knoeien. De OXO Olie- / azijnschenker ziet er super mooi uit en voorkomt knoeien. Laat de net gedekte tafel net zo mooi en zonder vlekken. Zo hoef je na het eten niet extra te poetsen.

5. De beste mandoline 2.0

De beste mandoline is de OXO Chef’s Mandoline 2.0. Deze verbeterde opvolger van de Mandoline Pro is een genot om mee te werken. En je maakt er de heerlijkste gerechten mee. Prachtige salades en fantastische garneringen. Dit is absoluut het op een na mooiste cadeau dat je voor kerst kunt geven. Want er is ook een ‘SteeL’ uitvoering

6. De koningin onder de mandolines

De OXO Chef’s Mandoline is mooi en een genot om mee te werken. Beter kan niet! Zou je denken… Toch gaat de RVS-uitvoering nog even een stapje verder. Dankzij de robuuste RVS behuizing staat deze koningin onder de mandolines te glanzen in je keuken. Zij helpt de echte #thuiskok bij het bereiden van de allermooiste culinaire sensaties.

7. De mooiste dunschiller

De nieuwe RVS Dunschiller Y-model is volgens ons de mooiste ooit. Hij heeft al het goede van de populaire OXO Dunschiller. Maar dan in een prachtig, geborsteld RVS jasje. Met een stevige greep en een vlijmscherp mes. 

Tip: Hij is ook verkrijgbaar als recht model.

8. Vierdelige RVS Keukenhulpenset

Deze set bevat een prachtige RVS soeplepel, bakspaan, groentelepel en groentelepel met sleuven. Uiteraard voorzien van een comfortabele greep. En vervaardigd uit het mooiste en duurzaamste roestvrijstaal. Deze set is een echte aanwinst voor je keuken. En heeft slechts 1 minpunt: wees voorzichtig met anti-aanbaklagen.

9. Een chique stukje taart

Met de mooie RVS taartschep serveer je zeer chique een prachtige taartpunt. Eerst snij je het stuk met de zijkant van de schep. Daarna plaats je de taartschep onder de taart en serveer je het stuk.

10. Één van de multifunctionele serveertangen

De serveertangen van OXO gebruik je werkelijk overal voor. Voor het draaien van vlees, het serveren van groenten en bij het grillen en barbecueën. De nylon kop zorgt ervoor dat deze serveertang de anti-aanbaklaag van je pan niet beschadigt.

11. Of speciaal voor de BBQ…

De OXO BBQ-set kun je als BBQ-fan niet missen. De tang en de spatel zorgen ervoor dat je de beste gerechten bereidt. Zonder je vingers te branden. Voor wie pak jij hem in?

12. Iemand een pizzapunt tijdens de kerstbrunch?

Met de mooiste RVS Pizzasnijder snij je tijdens de kerstbrunch jouw zelfgemaakte pizza prachtig in gelijke stukken. Het mes gaat vliegensvlug door de knapperige bodem. Eet smakelijk!

13. Een luchtig cadeau kan altijd

Met de OXO Spiraalgarde klop je nog luchtiger. Dus ken je iemand die graag bakt? Die graag desserts maakt? Dan is dit een fantastisch cadeau. Niet voor onder de kerstboom, maar je hangt hem gewoon IN de kerstboom.

14. Een duurzame garde

Liever geen spiraalgarde, maar een ballongarde? Deze OXO RVS Garde zorgt ervoor dat je snel en krampvrij een luchtig beslag maakt. Het handvat is extra comfortabel door de druppelvorm. Hij is volledig gemaakt van roestvrijstaal waardoor de garde super duurzaam is. Zo kan je er extra lang plezier van hebben.

15. De mixer zonder snoer

De OXO Handmixer werkt heel groen en duurzaam op lichaamsbeweging. Met de hand draai je aan de royale slinger met comfortabele greep. Vervolgens beginnen de gardes razendsnel te draaien. Zo maak je in een handomdraai slagroom of beslag.

16. Een maatkan die je gemakkelijk afleest

De OXO Maatkan maakt het afmeten van vloeistoffen super makkelijk. Je kan de inhoud van bovenaf aflezen. Zo is vullen, bukken, aflezen, bijsturen en weer bukken verleden tijd.

17. Een drupvrije beslagdispenser

Met de beslagdispenser vul je alle vormpjes met dezelfde hoeveelheid beslag. Zonder te knoeien. En je kunt hem ook gebruiken voor het maken van pannenkoeken, poffertjes en flensjes. Of iets anders waarbij de hoeveelheid er toe doet. De beslagdispenser geeft je heel veel bakplezier. En een schone keuken 🙂

18. Nooit meer een klokhuis

Met een vreselijk goede greep en een scherpe kop verwijder je eenvoudig ieder klokhuis. Perfect voor appeltaart. Of straks voor de appelflappen.

19. Zeven dunschillers om alles mee te schillen

Met deze set van 7 handige, compacte en kleurgecodeerde dunschillers schil je werkelijk alles. Er is er een voor asperges, voor mais, voor aardappels, voor grote groente, voor zacht fruit, voor julienne en een zester voor citrusschillen.

20. Dunschiller die niet kwijt raakt

De OXO Dunschiller Y-model is de fijnste dunschiller in je keuken. Scherp en met een comfortabele greep. De dunschiller heeft een handig ophangoog. Hang hem aan een haakje of aan een kettinkje met je andere dunschillers. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de dunschiller. Handig, duurzaam en een echte aanwinst voor de keuken.

21. Rasp de kaas in stijl

Met deze mooie RVS Rasp maak je fijn geraspte kaas, chocolade, wortel en meer. Hij is vlijmscherp geëtst. En hij blijft scherp.

22. De fijnste spiraalsnijder met 3 snijbladen

Met de OXO Spiraalsnijder 3-in-1 maak je in een handomdraai de heerlijkste salades en garnering. Of een courgettini als gezonde vervanger voor pasta. Deze Spiraalsnijder heeft 3 verschillende snijbladen.

Tip! Er is ook een budget spiraalsnijder met 1 snijblad

Tip! Voor de echte pro’s hebben we een Spiraalsnijder Pro die echt alles kan

23. Een groentesnijder voor als je wat minder kracht hebt

Met de OXO Groentesnijder snij je groenten, een ui en champignons in een handomdraai. Je legt de gepelde ui op het rooster, je duwt het deksel zachtjes dicht en de ui valt gesnipperd in het opvangreservoir. Perfect wanneer een mes vasthouden wat moeilijker gaat.

Tip! Wil je uien en knoflook echt fijn snipperen? Kies dan voor de OXO Groentehakker.

24. De foodprocessor voor zowel grof als fijn

Met de OXO One-Stop-Chop Foodprocessor snij je grove groenten voor in de pasta, snipper je uitjes voor in de nasi en pureer je de ingrediënten voor een smaakvolle pesto. Het is maar net hoe vaak je de slinger ronddraait. Deze Foodprocessor is voorzien van scherpe messen en een royale, comfortabele greep. Geschikt voor zowel links- als rechtshandig.

25. Heerlijke avocado in drie bewegingen

Je snijdt de avocado doormidden. Vervolgens duw je de avocadosnijder op de pit die meteen loskomt van de vrucht. Tenslotte snij je in één beweging het vruchtvlees in keurige partjes. Eet smakelijk!

Tip! De OXO Avocadosnijder hebben we in het groen en het wit.

26. ‘s werelds populairste knoflookpers

De OXO Knoflookpers is één van de best verkopende producten van OXO Good Grips. En dat is niet voor niets. Hij perst perfect en na gebruik maak je hem eenvoudig weer schoon. Hij ligt stevig in de hand en heeft een comfortabele greep. Waardoor je nauwelijks kracht hoeft te zetten. Dat is toch een perfect kerstcadeau!

27. Pluizenborstel

Misschien is de OXO Pluizenborstel niet het eerste cadeau waar je aan denkt. Maar jouw vrienden met honden of katten zullen maar wat blij zijn met jouw cadeau. Deze pluizenborstel is namelijk zelfreinigend. En verwijdert natuurlijk gewoon heel gemakkelijk alle haren, pluizen en stofjes van je kleren.

28. In één klik luchtdicht

De OXO Voorraadbus ‘POP Container 2.0’ open en sluit je met één klik. De voorraadbus wordt hiermee luchtdicht afgesloten. Zo blijft alles erin een stuk langer vers. Perfect voor je cornflakes of cruesli bijvoorbeeld.

29. Een gepocheerd ei bij het ontbijt

Een goed gepocheerd ei maken is niet eenvoudig. Maar met de OXO Eierpocheerder is het opeens een… ehm.. eitje! Je plaatst de eierpocheerder in het kokende water. Je doet het ei erin en na korte tijd heb je een perfect gepocheerd eitje. Makkelijker kunnen we je het niet maken deze kerst!

30. Dressingshaker voor zelfgemaakte dressings en sauzen

Met de OXO Dressingshaker maak je heel simpel zelf dressings voor over de salade. Of koude sauzen voor bij het diner. Je doet de ingrediënten in de shaker en je schud het om deze te mengen. Vervolgens kun je de dressing eenvoudig uitserveren of bewaren.

31. De slacentrifuge waar je geen moeite voor hoeft te doen

Sla centrifugeren is vaak best een klus. Gelukkig heeft OXO daar de oplossing voor. Een slacentrifuge met pompsysteem maakt het drogen van sla een fijn en makkelijk klusje. Je duwt een paar keer op de knop en de sla is droog. Een mooi en duurzaam cadeau voor deze kerst. En hij past perfect in de goede voornemens om gezonder te eten 🙂

32. Braadrek voor vleesliefhebbers

Met de siliconen braadrekken ligt het vlees iets hoger in de pan, waardoor het niet verdrinkt in de jus. Zo kan het vlees goed garen en blijft het mooi droog.

33. Verse groenten dankzij de OXO Greensaver

Met de OXO Greensaver blijft de koelkast keurig opgeruimd. En blijft groente en fruit langer vers en knapperig. Hierdoor gooi je 25% minder weg! Dat past even goed in de goede voornemens voor het nieuwe jaar! Minder verspilling, een opgeruimde koelkast én meer groente eten.

Tip! We hebben de Greensavers in verschillende maten.

34. Afwasborstel met zeepdispenser

Dit is de beste afwasborstel die er is. Met een verwisselbare borstelkop met duurzame nylon haren. Die borstelen de vaat goed schoon. Met één druk op de knop komt er voldoende sop in de borstel om alles grondig af te wassen. Een handig kerstcadeau voor iemand die een vaatwasser heeft, maar soms een pan of een bord met de hand wil afwassen.

Tip! Maak je cadeau compleet en geef er een droogmat bij.

35. Droogrek voor waterflessen

Het OXO Droogrek voor Waterflessen biedt plaats aan 4 waterflessen, 4 rietjes en 4 doppen of deksels. Als je dit waterflessendroogrek niet gebruikt, klap je hem eenvoudig in. Zo berg je hem compact op. Handig he!

36. Speciaal voor de thuiswerker

Deze OXO reiniger voor laptops is perfect voor het schoonmaken van laptops, tablets en telefoons. Ideaal om je laptop in een goede staat te houden met al het thuiswerken. Zo is de laptop in een handomdraai weer helemaal schoon en kan je focussen op je werk in plaats van op het vlekje op je scherm.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.