✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De 4 beste ijsscheppen

De 4 beste ijsscheppen

Met de ijsscheppen van OXO creëer je de mooiste ronde bollen ijs. Met één druk op de knop laat je de bol losglijden uit de tang. Zo geniet je snel van een heerlijk dessert. Wij hebben de vier beste ijsscheppen van OXO Good Grips voor je op een rijtje gezet. Ga je voor 2 of 3 bolletjes?

OXO grote ijsschep

De OXO grote ijsschep is speciaal ontworpen voor grote porties ijs. De schep is 23 centimeter lang en 7 centimeter breed. Het ijs schep je eenvoudig door de zachte anti-slipgreep die stevig en comfortabel in de hand ligt. De kop van deze ijsschep heeft een dunne rand die makkelijk door het ijs snijdt. Zo boetseer je net als een echte Italiaanse gelataio een prachtig kunstwerk van het ijs.

OXO ijsboltang

Als we onze favoriete ijstang aan moeten wijzen, dan is het de ijsboltang van OXO. Je maakt mooie, ronde bollen room- of sorbetijs met deze ijstang. Het meest handige aan deze ijstang is dat de ‘vlindertjes’ aan de zijkant zitten en niet aan de greep. Hierdoor glijdt de tang niet uit je handen, zelfs niet met natte handen. De OXO ijsboltang heeft een lichte bediening. Met één kneep in de hendel laat het ijs eenvoudig los. Bolletjes ijs maken voor de hele familie gaat hierdoor een stuk sneller.

OXO ijsschep

De OXO ijsschep lijkt simpel, maar overtreft al je verwachtingen wanneer de puntige vorm het ijs schept. De schep snijdt eenvoudig door het ijs en maakt hierdoor mooie ronde bollen. De roestvrijstalen kop is extreem sterk en buigt niet. De anti-slipgreep maakt het vasthouden erg comfortabel, bolletje na bolletje.

RVS ijsschep

De stevige en zware RVS ijsschep schept zelfs het hardste ijs zonder moeite. Met de speciale pop-up hendel wip je zo jouw ijsbol uit de gebogen kop. Je draait de ijsschep boven je schaaltje of bord om en drukt op de hendel. De bol ijs laat nu direct los en valt keurig in het schaaltje. Genieten maar!

Zelf ijs maken

Nu je weet welke ijsscheppen je allemaal kunt gebruiken is het tijd om zelf ijs te maken. We delen een basisrecept om zelf vanille-ijs te maken. Je kunt hier eindeloos mee variëren. Doe er bijvoorbeeld stukjes chocolade of fruit doorheen.

Dit heb je nodig

  • Een blik van 400 ml gezoete gecondenseerde melk
  • 500 ml stevig opgeklopte slagroom
  • 1 theelepel vanille extract

Zo maak je het

  • Doe de gezoete gecondenseerde melk en het vanille extract in een mengkom en klop het met een garde goed door elkaar.
  • Klop de slagroom stijf in een andere kom.
  • Schep met een spatel voorzichtig de slagroom door de gezoete melk.
  • Doe het geheel in een bakje dat in de vriezer kan zonder deksel. Gebruik huishoudfolie om het bakje af te sluiten en ijskristallen te voorkomen.
  • Na 6 tot 8 uur in de vriezer kun je je eerste bolletje zelfgemaakte ijs scheppen. Eet smakelijk!

IJsscheppen

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *