✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De beste knoflookpers

De beste knoflookpers

Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen een handomdraai geperst. En na gebruik is de pers ook zo weer schoon. Dat maakt hem de beste knoflookpers.

Comfortabele handgrepen

De OXO Knoflookpers heeft zoals je van OXO gewend bent een comfortabele greep. De zachte handgrepen vangen de druk op. Zo gaat het knoflookpersen feilloos. Zelfs als het wat meer teentjes zijn dan je gewend bent.

Zo weer schoon

Een knoflookpers scheelt stinkende handen en je krijgt snel kleine stukjes. Toch gebruikt niet iedereen het graag. Het schoonmaken kan namelijk nogal lastig zijn. Hier heeft OXO natuurlijk een oplossing voor. Met de opstaande puntjes duw je in één beweging alle knoflookresten eruit. En daarna doe je de knoflookpers gewoon in de vaatwasser.

Ruim reservoir

Dat je voor 3 teentjes knoflook, drie keer apart moet persen is verleden tijd. In deze knoflookpers zit namelijk een ruim reservoir waardoor er meerdere tenen in passen. Dit scheelt, zeker bij de grote porties!

Knoflooksoep

Knoflook is het meest veelzijdige ingrediënt dat we kennen en het is ook nog eens super gezond. Het geeft je immuunsysteem een oppepper. En het kan een gunstig effect hebben op de bloeddruk. Daarnaast kan het helpen bij een gezond cholesterolgehalte. Een goede manier om je immuunsysteem een oppepper te geven is met een lekker kopje knoflooksoep. Wij delen alvast het recept met je.

Dit heb je nodig

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 6 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 750 milliliter kippenbouillon
  • takjes peterselie

Zo maak je de soep

Verhit een ruime hoeveelheid olijfolie in een soeppan. Pers de teentjes knoflook uit en fruit ze aan in de soeppan. 

Doe de kippenbouillon bij de teentjes knoflook en laat zachtjes afgedekt 10 minuten koken.

Breng de soep op smaak met peper en peterselie.

Je kunt als topping nog croutons, geroosterde amandelen of stukjes spek toevoegen.

Knoflookpers

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.