✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De beste mandoline

De beste Mandoline

De beste mandoline, dat is er natuurlijk een van OXO. Maar neem je dan een kleinere handmandoline? Of ga je toch voor een groter exemplaar? Met zoveel mandoline maten en soorten is het lastig kiezen. Daarom hebben wij een gids gemaakt met alle mandolines. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. En kun je een mandoline kiezen die echt bij je past.

Mandolines van OXO

De mandolines van OXO staan bekend om hun blijvende scherpe messen en lange levensduur. Dankzij het stevige design kunnen de mandolines een levenlang mee. En een deel van de mandoline kan gewoon in de vaatwasser. Zo heb je na het koken nog minder afwas. 

Een handmandoline

Wil je graag een mandoline aanschaffen, maar heb je er niet echt de ruimte voor? Of weet je niet hoe vaak je hem gaat gebruiken? Dan is de handmandoline de juiste keuze. Hij is niet te groot en je snijdt direct in een kom of schaal. Met de knop stel je zelf de gewenste dikte in. De handmandoline is geschikt voor het snijden van courgette, paprika, ui of aardappelen. En wanneer je hem even niet gebruikt stop je hem weg in de keukenla.

Bekijk de handmandoline

De OXO mandoline

De OXO mandoline is een solide starter als je op zoek bent naar een mandoline die de meeste soorten fruit en groenten aankan. De mandoline heeft 3 diktestanden (0,16 cm, 0,32 cm, 0,64 cm) en een stand voor juliënnereepjes (0,64 cm). Dankzij het gekromde RVS blad snij je zelfs probleemloos zachte vruchten zoals tomaten. De restpenhouder is uitgerust met een springveer en duwt het eten automatisch voort tijdens het snijden. En brede rand van de restenhouder zorgt voor extra bescherming.

Bekijk de OXO mandoline

De duurzame mandolines van OXO Good Grips blijven scherp en gaan een levenlang mee.

Mandoline V-Blade

De Mandoline V-Blade heeft vier verschillende snijbladen. Samen met een instelbare dikte maak je perfecte rechte plakjes, (golf-)schijfjes, Juliënnestrips of Franse frietjes. Het is een zeer veelzijdige snijmachine. De snijdikte kun je eenvoudig instellen door aan de knop te draaien. De Mandoline V-Blade heeft een gegolfde basisplaat, zodat voedsel niet op de mandoline blijft plakken.

Bekijk de Mandoline V-Blade

Chef's mandoline 2.0

Wil je een professionele mandoline die alles kan? OXO sneed meer dan 100 pond aardappelen om de vele verschillende instellingen van de Chef’s Mandoline 2.0 te testen. Het is een bijgewerkte versie van OXO’s originele Chef’s Mandoline, voor het eerst uitgebracht in 2004. De Chef’s mandoline kan letterlijk alles. Hij helpt je bij het maken van culinaire sensaties. Recht, gegolfd, wafel, frites en Julienne strips in dikte variërend van 1 tot 9 mm.

Bekijk de Chef’s mandoline 2.0

OXO mandolines

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.