✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De meest handige voorraadbussen

De meest handige voorraadbussen

Nu we alles voorverpakt in de winkel kopen, lijken voorraadbussen bijna overbodig. Maar niets is minder waar. Want als je voedingswaren lang vers wilt houden zijn goed afsluitbare voorraadbussen onmisbaar. En hier zijn de OXO POP Containers perfect voor. We hebben op een rijtje gezet waarom deze voorraadbussen ook voor jou de meest handige voorraadbussen zijn.

1. Afgeronde hoeken

Alle OXO POP Containers hebben handige afgeronde hoeken. Hierdoor blijft de inhoud niet in de voorraadbus hangen als je het eruit wilt schenken. Vooral fijne inhoud, zoals meel en suiker wil nog weleens in de hoeken blijven steken. Maar niet bij de OXO POP Containers. Want door de afgeronde hoeken glijdt alle inhoud gemakkelijk naar buiten.

oxo rvs pop container steel collectie

2. Gemakkelijk stapelbaar

De OXO POP Containers stapel je eenvoudig op elkaar. Alle bussen zijn 2, 3 of 4 keer zo hoog als het kleinste model. Heel handig. Want zo kan je de diverse afmetingen met elkaar combineren. Voor de meest ideale indeling van je keukenlades. Zo benut je alle ruimte zo optimaal en efficiënt mogelijk.

3. Hoogwaardig kunststof

De OXO POP Containers zijn vervaardigd uit hoogwaardig, BPA-vrij kunststof. De bus zelf is van helder doorzichtig kunststof. Zo zie je precies hoeveel er nog in zit. En het deksel is wit. Het kunststof is van hoge kwaliteit. Dus je hebt er heel lang plezier van. De OXO POP Containers kunnen gewoon in de vaatwasser. Om de bus nog beter te reinigen, kan je het deksel demonteren.

OXO Pop Containers zijn de meest handige voorraadbussen die je maar kunt vinden.

4. BPA-vrij

OXO zorgt ervoor dat haar producten BPA-vrij zijn. Dit is belangrijk. Omdat BPA een chemische verbinding is die naar voedingsmiddelen kan migreren. En dat wil je natuurlijk niet. Daarom zijn ook de OXO POP Containers BPA-vrij.

5. Niet alleen voor voedingswaren

De voorraadbussen zijn niet alleen handig voor voedingswaren. Maar ook voor klus- en hobbyspullen. Zo heb je alles makkelijk voor het grijpen. En zijn je spullen goed opgeborgen.

6. Met één hand te openen

OXO Good Grips staat bekend om haar handige producten. Of je nu links of rechts bent, jong of oud of een lichamelijke beperking hebt. De producten zijn geschikt voor iedereen. Zo ook de OXO POP Containers. Want deze open en sluit je gemakkelijk met 1 hand. Op het deksel zit een knop die je met één hand licht indrukt om de voorraadbus te openen. Door hem opnieuw in te drukken sluit je de voorraadbus weer luchtdicht af.

OXO POP Container voor reumapatiënten

7. Luchtdicht bewaren

Met één klik sluit je het deksel luchtdicht af. Dit gebeurt doordat het deksel de voorraadbus een klein beetje vacuüm trekt. Zo blijft de inhoud lang vers. En kan je de bus ook aan het deksel optillen, zonder dat hij loslaat van de voorraadbus. Slim he!

8. Accessoires

Je kan het jezelf nog makkelijker maken. Echt waar. Want bij de OXO POP Containers kan je bijpassende accessoires bestellen. Onder het deksel van de voorraadbussen zit een knop. Hier klik je eenvoudig een accessoire aan vast. De koffielepelzeeflepeldatumschijf en bewaarsteen passen allemaal.

9. Ook voor op het aanrecht

De OXO POP Containers staan ook prima op het aanrecht. De bussen zien er mooi en stijlvol uit. Handig voor ingrediënten die je dagelijks gebruikt bij het koken.

10. Complete serie

Voor al je voedingswaren is er wel een OXO POP Container. Ze zijn er in groot, klein, vierkant, rechthoek, hoog, laag, breed en smal. En omdat het één serie is hebben ze allemaal hetzelfde elegante uiterlijk. Dat staat wel zo mooi in jouw opgeruimde keukenkast.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.