✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO eierpocheerder

De OXO Eierpocheerder

Een gekookt eitje, omelet of een spiegelei. Allemaal erg lekker, maar soms wil je iets anders. Zoals een gepocheerd ei. Het enige nadeel is dat gepocheerde eieren zo ingewikkeld zijn om klaar te maken. Waardoor je ze alleen in hippe lunchtentjes en chique restaurants eet.

Met de OXO Eierpocheerder is dat verleden tijd. En zet jij in een handomdraai een perfect gepocheerd eitje op tafel.

Precies goed

Gepocheerde eieren zijn moeilijk om precies goed te krijgen. Je wilt een zijdezachte buitenkant en een heerlijke vloeibare dooier van binnen. Maar met de traditionele methode waarbij je het ei in het rondkolkende water laat vallen gaat vaak mis. Dit komt omdat je dat het ei pocheert op hoop van zege. En wie wilt nou dat het lot van zijn gepocheerde eitje in de handen van geluk ligt?

OXO in ieder geval niet, en dat is waarom ze besloten om een Eierpocheerder te ontwikkelen. Dit innovatieve product maakt een einde aan mislukte gepocheerde eieren. Die je anders zou weggooien of toch zou opeten, maar met minder plezier.

Eindeloos testen

OXO heeft meer dan 50 dozijn eieren getest in 20 verschillende maten die varieerden van 40 gram tot 76 gram in gewicht. Ze hebben eieren uit de hele wereld getest zodat iemand uit Japan dezelfde pocheerervaring heeft als een Fransman. En als je XL-ei pocheert je hetzelfde resultaat krijgt als bij een kleiner eitje.

De Eierpocheerder is ook op allerlei verschillende gasfornuizen en elektrische kookplaten getest. Zodat deze handige tool voor iedereen en overal werkt.

Voedselveilig siliconen

De Eierpocheerder is gemaakt van siliconen. Siliconen zijn zeer veilig voor voedsel. Ze bevatten géén stoffen zoals BPA, PVC of weekmakers. Ze zijn duurzaam, onbreekbaar, hittebestendig en ze mogen gewoon in de vaatwasser.

Hiernaast is siliconen ook heel flexibel. Dus na het gebruik vouw je de eierpocheerders letterlijk op, waardoor ze nog maar de helft van de grootte hebben. En ze passen in elkaar, zo berg je ze samen heel compact op.

De perfecte hulp

De trechtervorm van deze Eierpocheerder zorgt ervoor dat het ei voorzichtig en langzaam in het hete water valt. De geperforeerde onderkant laat het water goed rondom het ei circuleren. Waardoor het ei gelijkmatig gaart. En jij altijd een goed gelukt gepocheerd eitje maakt.

Pocheren is een eitje met de OXO Eierpocheerder

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.