✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Een gezonde picknick

Met mooi weer is het heerlijk om te gaan picknicken. Gezellig met vrienden of romantisch met z’n twee. In het park, aan een meertje of heerlijk op het strand. Mogelijkheden genoeg! In dit blog lees je een lekker en gezond recept om mee te nemen tijdens je picknick. Voeg daar een lekker drankje bij en een goed kleed en je bent helemaal voorbereid op een leuke middag.

Zomerse picknick

Om de picknick een gezonde twist te geven, hebben wij een lekker recept voor een ‘courgettini met vegapesto’ voor je klaarliggen. Voor het bereiden van een courgettini met vegapesto kun je het best werken met een spiraalsnijder. Een spiraalsnijder draait namelijk makkelijk de juiste slierten van de courgette. Verder zit er in het recept avocado verwerkt, waar je het best een goede avocadosnijder voor kan gebruiken. Met de OXO avocadosnijder kun je makkelijk snijden, ontpitten en scheppen.

OXO Avocadosnijder

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 12 cherrytomaatjes
  • Handje zwarte olijven
  • Handje rucola
  • 2 avocado’s
  • 1 bos basilicum
  • 60 gram pijnboompitjes
  • Sap van 1 citroen
  • Een beetje zwarte peper
  • Een beetje zout

Bereiding

  1. Neem de 2 courgettes en maak er met de Spiraalsnijder slierten van
  2. Optioneel kunt u de courgetteslierten even stomen
  3. Doe de 2 avocado’s, basilicum, pijnboompitjes, citroensap, peper en zout in de mengkom
  4. Maak er een gladde pesto van
  5. Mix de courgetteslierten en de pesto
  6. Verdeel deze ‘spaghetti’ over de borden
  7. Garneer de gerechten met in kwarten gesneden cherrytomaatjes en in plakken gesneden olijven

Een picknick is zo bereid met het kookgerei van OXO en in de handige Prep & Go bakjes neem je het overal mee naartoe

On the go

Nu je klaar bent met het bereiden van de courgettini, heb je natuurlijk een bakje nodig om het gerecht mee te nemen. Bij OXO hebben we een handige lunchbox en een snackbox. Deze boxen voor onderweg dienen perfect voor de courgettini. Deze boxen zijn lekvrij en je kan droge- en natte ingrediënten scheiden. Zo houdt je de gerechten altijd vers!

Een lekkere salade

Voor een gezonde picknick op het strand, het park of in je achtertuin is een salade natuurlijk ook altijd goed en lekker. Op de markt of in de supermarkt haal je wat mooie groenten en fruit. Eventueel aangevuld met noten, honing en verse ingrediënten voor de sladressings. En in no-time zet je een volwaardige, gezonde maaltijd op tafel. Lees hier meer over de beste saladetips!

Picknick accessoires

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *