Winkelwagentje

Officieel dealer

Gratis verzenden vanaf €30,-

Gratis retourneren

Een snelle manier om fruitsalade te maken

Een mooie fruitsalade doet altijd goed. Lekker voor bij de picknick, barbecue, ontbijt of toetje. Het maakt eigenlijk niet uit wanneer je het eet. En het is natuurlijk een gezonde maaltijd boordevol vitamines. Op een snelle manier heb je een schaal vol fruit. Lekker verfrissend!

Welk fruit doe je erin?

Je kunt eindeloos variëren met verschillende stukjes fruit. Denk aan mango, ananas, meloen, kersen, aardbeien of appel. Wanneer jouw keukenla gevuld is met de beste fruitsnijders, dan ligt het fruit in no-time in het schaaltje. Bijvoorbeeld de OXO appelboor, OXO mangosnijder, OXO ananassnijder of een OXO meloenschep. Stuk voor stuk handige producten die jou in staat stellen om op een snelle manier je fruit te snijden.

OXO Ananassnijder voor fruitsalade

Ananassnijder

Met een paar soepele bewegingen snijd je de ananas in prachtige schijven. Waarom? De OXO Ananassnijder heeft een ratelmechanisme. Hierdoor hoef je niet bij iedere draai je hand te verzetten. Tip: meet de ananas voordat je gaat snijden, dan weet je precies wanneer je moet stoppen met snijden. De maatstrepen op de ananassnijder vertellen je hoe ver je al bent.

Mangosnijder

Het is allereerst belangrijk om te controleren of de mango wel rijp genoeg is. Is jouw mango rijp? Gebruik dan het gekartelde mes om het fruit in twee stukken te snijden. Zorg dat je om de pit heen snijdt. Vervolgens kun je twee dingen doen. Gebruik de unieke lepel aan de achterkant van het mes om het fruit efficiënt van de schil te verwijderen. Of je snijdt hem in de schil eerst in blokjes, vóórdat je het fruit uit de mango schept. Klaar met snijden? Deze Mangosnijder 3-in-1 van OXO mag gewoon in de vaatwasmachine.

OXO Meloenschep voor fruitsalade

Meloenschep

De OXO Meloenschep is van alle markten thuis. Het maakt niet uit of je watermeloen, Cantaloupe of Honey Dew Meloen hebt. Voor alle soorten meloen zeer goed te gebruiken. Verder is de meloenschep uitgerust met een grote en kleine schep. Hiermee is het heel gemakkelijk om meloenbolletjes te scheppen. Het comfortabele handvat ligt prettig in de hand en maakt het gemakkelijk om van kant te wisselen als je beide schepjes gebruikt.

Kersenontpitter

De OXO Kersenontpitter is een handig keukenhulpje. Hij is uitgerust met een spatscherm, zodat eventueel spetteren voorkomen wordt. De stevige gietaluminiumconstructie zorgt ervoor dat je een massieve ontpitter in je handen hebt. En opbergen doe je gemakkelijk door de ontpitter in te klappen.

Aardbeiontkroner

Een van onze favorieten: de OXO Aardbeiontkroner. Hiermee verwijder je heel eenvoudig de kroontjes van de aardbeien. En dat met één hand! Het RVS uiteinde hapt gemakkelijk het kroontje uit de aardbei en de zachte handgreep absorbeert de druk. Perfect wanneer je een fruitsalade wil maken en een heleboel aardbeien moet ontkronen. Geschikt voor alle maten aardbeien.

OXO Appeldeler voor fruitsalade

Appeldeler

Appeltje erbij? Een snelle manier om de appel te snijden & ontpitten is via de OXO Appeldeler. Zet de appeldeler recht op de appel en druk deze naar beneden. De perfecte stukjes vallen naar de zijkanten en het klokhuis blijft in het midden staan. De handvatten van de OXO Appeldeler staan iets omhoog. Hierdoor hou je altijd voldoende ruimte tussen je handen en het aanrechtblad. Je hoeft nauwelijks kracht te zetten.

Appelboor

Alleen het klokhuis verwijderen? Gebruik dan geen appeldeler, maar een appelboor! Met de OXO Appelboor maak je in een handomdraai perfecte appelringen. De scherpe roestvrijstalen boor glijdt gemakkelijk in de appel. Met een enkele schudbeweging verwijder je het klokhuis weer uit de boor. Dankzij het comfortabele anti-slip handvat zou je wel 100 appels achter elkaar kunnen boren. Zo gemakkelijk gaat het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren via PostNL

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met DHL