✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

gezond-moederdagcadeau

Gezond Moederdagcadeau

Hét gezonde Moederdagcadeau van 2017 is de Spiraalsnijder. Met de spiraalsnijder maak je heerlijke groentepasta, courgettini, bietengarnering en nog veel meer. De mooiste creaties komen gewoon van de gezonde groente zelf. En zelfs de allerkleinste kinderen lusten het. Zij eten opeens wel groente. Daarom hebben we de Spiraalsnijder gekozen tot Gezond Moederdagcadeau 2017.

3 geweldige Spiraalsnijders

Spiraalsnijder

Spiraalsnijders zijn er in veel soorten en maten. Zelfs een gewone juliennesnijder zou je kunnen gebruiken als soort spiraalsnijder, hoewel je dan natuurlijk niet die mooie gekrulde slierten krijgt. OXO Good Grips heeft veel onderzoek gedaan naar het gebruik van spiraalsnijders en op basis daarvan het perfecte ontwerp gemaakt. Een scherp mes, veilige bediening, anti-slip en eenvoudig schoonmaken vormen hierbij de basis.

Wij verkopen de:

  1. Spiraalsnijder
  2. Spiraalsnijder 3-in-1
  3. Spiraalsnijder pro

 

De eenvoudige Spiraalsnijder

Eenvoudige Spiraalsnijder
Met de eenvoudige OXO Spiraalsnijder maak je heel gemakkelijk en snel de heerlijkste groentenoodles. Groentenoodles zijn een gezond alternatief voor pasta en erg leuk als garnering. Deze spiraalsnijder heeft 1 snijblad en is geschikt voor zowel ronde als lange groente.

De Spiraalsnijder met 3 snijbladen

Spiraalsnijder Met 3 Vormen
Met de OXO Spiraalsnijder 3-in-1 maak je niet alleen heel gemakkelijk de heerlijkste groentenoodles,  maar ook gelijkmatige dunne of dikkere spaghettislierten, courgettepasta, bietengarnering of krullende frites van zoete aardappelen. Gespiraliseerde groenten zijn een gezond alternatief voor pasta en erg leuk als garnering. Deze Spiraalsnijder heeft 3 snijbladen en is geschikt voor zowel ronde als lange groente.

De Spiraalsnijder voor de professional

Professionele Spiraalsnijder
De OXO Spiraalsnijder Pro is het beste apparaat om gemakkelijk gezonde gerechten te maken. Pasta van courgetteslierten of rijst van bloemkoolsnippers maak je in een draai. Ook krulfrieten, uienringen en appelschijven liggen voor je het weet keurig dun gespiraliseerd op je werkblad. Met de OXO Spiraalsnijder Pro geef je ieder gerecht jouw eigen gezonde draai.

Een mooi cadeau voor Moederdag

Voor moederdag is een spiraalsnijder niet alleen een erg leuk cadeau, maar ook nog eens een erg gezond cadeau. En de meeste moeders stellen dat gezonde zeer op prijs. Dus eigenlijk kan het niet meer mis gaan. Mocht jouw moeder de spiraalsnijder toch niet zo leuk vinden? Dan mag je hem binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Zo loop jij in ieder geval geen risico.

Er is meer

Greensaver
Houdt jouw moeder van gezond? Dan is de OXO Greensaver misschien ook wel een mooi cadeau voor Moederdag. In de Greensaver houdt ze de groente nog langer vers en hoeft ze dus minder vaak boodschappen te doen. Daarnaast zorgt de Greensaver ook nog eens voor een keurig opgeruimde en georganiseerde koelkast. Handig he!

Recept voor de spiraalsnijder


Om moeder alvast op weg te helpen, plaatsen we hier een mooi Spiraalsnijderrecept. Geniet ervan. Het wordt een mooie en gezonde Moederdag dit jaar!

Rode biet en feta (uit de oven)

  1. Verwarm de oven op 200 °C
  2. Meng in een kom de volgende ingrediënten: 170 gr. gele en rode gehalveerde kerstomaatjes, 2 fijngehakte knoflooktenen, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 theelepel oregano, 1 eetlepel rodewijnazijn, 60 gr. olijven, 1 eetlepel olijfolie, 1/2 gespiraliseerde rode ui, 225 gr. feta, peper en zout.
  3. Leg de feta in het midden van de ovenschaal
  4. Drapeer 2 geschilde en gespiraliseerde rode bieten rondom de feta
  5. Dek de schaal af met aluminiumfolie
  6. Bak het gerecht 20 minuten in de oven

(uit het boek ‘inspiralized’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *