✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Handige sinterklaascadeaus

Handige sinterklaascadeaus

Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent dat het tijd is om sinterklaascadeaus te kopen. En of je nu lootjes hebt getrokken of op zoek bent naar een schoencadeautje. Wij hebben de 10 handigste kookspullen alvast voor je op een rijtje gezet. Zo geef je een leuk cadeau en een cadeau waar iemand echt iets aan heeft.

Stevige knoflookpers

De OXO knoflookpers perst de teentjes knoflook perfect uit. De zachte, comfortabele handgrepen vangen de druk op. En het schoonmaken is zo gebeurd. De rode puntjes aan de bovenkant draai je om, om de restjes knoflook uit de pers te drukken.

Siliconen keukengerei

Deze  Zevendelige Siliconen Keukenhulpenset bestaat uit 7 handige lepels en spatels. Het siliconen is hittebestendig tot 288 °C. Omdat ook de greep van hittebestendig siliconen is gemaakt, kun je ze gewoon op de rand van de pan laten rusten. Ook zijn ze veilig voor anti-aanbaklagen. En doordat de siliconen nooit heet worden zul je ook nooit je handen verbranden tijdens het koken.

Zelf guacamole maken

De OXO avocadostamper is perfect voor het maken van romige guacamole, aardappelpuree, babyvoeding of een eiersalade. Met het siliconen blad schraap je de kom gemakkelijk leeg of neem je de rand af. De avocadostamper is een onmisbare keukenhulp voor iedere avocadoliefhebber.

RVS opscheplepel

De RVS Spaghettilepel heeft een royale kop. Dankzij de lange tanden schep je gemakkelijk een grote hoeveelheid pasta uit de pan. Door de sleuven onderin loopt het overtollige vocht en olie weg. En deze sleuven kun je ook gebruiken om hoeveelheden droge spaghetti af te meten.

Hittebestendige ovenhandschoenen

Deze rode ovenwanten zijn hittebestendig tot wel 230°C. De siliconen buitenkant maak je schoon onder de kraan of met een doekje. Of je doet de ovenhandschoenen gewoon in de wasmachine. Dankzij het lange model beschermen deze handschoenen ook je polsen tegen de hete oven.

Ben je fan van OXO? Dan wil je vast alles weten over onze fijne producten. Word lid van de club en ontvang onze nieuwsbrief vol inspiratie, tips en aanbiedingen.

Luchtdichte voorraadbussen

In deze Luchtdichte voorraadbussen  bewaar je droogwaren zoals pasta of rijst. Maar ook in de badkamer of de knutselhoek zijn deze luchtdichte voorraadbussen handig. Je bergt er bijvoorbeeld krijtjes, speldjes, wattenstaafjes of wattenschijfjes in op.

Reinigingsset voor elektronica

Deze reinigingsset voor elektronica is onmisbaar voor iedereen die op kantoor werkt of thuis een werkplek heeft. Naast dat je je computer ermee schoonmaakt, kun je schoonmaakset ook gebruiken voor je telefoon, koptelefoon of tablet. En dankzij het compacte design van deze reinigers neem je ze gemakkelijk overal mee naartoe.

Keukenrolhouder van RVS

Een keukenrolhouder staat erg mooi op het aanrecht. Vooral als deze gemaakt is van geborsteld roestvrijstaal. En deze keukenrolhouder is ook heel praktisch. Want dankzij zijn verzwaarde anti-slipvoet blijft hij perfect op zijn plek staan. En de geveerde arm houdt de rol tegen, zodat je eenvoudig met één hand een vel keukenpapier afscheurt.

Een compacte blokrasp

Deze fijne blokrasp met uitneembare zesteur doet het werk van een snijmachine en drie raspen. Met de uitneembare zesteur rasp je in een handomdraai garnering voor op je cocktail of in een dessert. En de grove en de medium rasp zijn geschikt om kaas, chocolade en bijvoorbeeld komkommer te raspen. Het reservoir aan de onderkant vangt alles op.

Nylon keukengerei

Dit matzwarte keukengerei is gemaakt van nylon. Het voordeel van nylon is dat het hittebestendig is tot 200ºC, het is prettig in gebruik en na het koken mag het keukengerei gewoon in de vaatwasser. Alle keukenhulpen zijn uitgerust met een breed, comfortabel anti-sliphandvat. Zodat de spatel en lepels niet uit je handen glijden

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.