✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Inpaklijst voor de camping

Inpaklijst voor de camping

Wanneer je gaat kamperen moet je vaak aan een heleboel dingen denken. Om je een handje te helpen hebben wij een handige inpaklijst voor de camping gemaakt. Hier vind je alle kook- en schoonmaakspullen die je nodig hebt tijdens je kampeervakantie. Zo kun je deze zomer voorbereid op vakantie.

Dunschiller

De OXO dunschiller is niet alleen geliefd in de keuken. Hij is ook onmisbaar op de camping. Het vlijmscherpe mesje schilt alleen de schil, niet het het fruit eronder. Daarnaast kun je er ook plakjes kaas mee schaven. Zo hoef je geen kaasschaaf mee te nemen op je kampeervakantie.

Pannenkoek-spatel

Pannenkoeken zijn een makkelijk, simpel en vooral lekker recept voor op de camping. Neem zelf een fles stroop of poedersuiker mee en je kunt aan de slag met je gaspitje. OXO heeft een handige pannenkoekenspatel die gemakkelijk onder de pannenkoek glijdt. En hij is hittebestendig tot 300℃ graden.

Blik- en flesopener

Op de camping maak je al snel iets makkelijks klaar. Zoals een broodje knakworst als lunch of  een blikje olijven voor bij je biertje ‘s middags. De blikopener van OXO is multifunctioneel. Hij werkt heel licht waardoor je een blikje in een handomdraai opent. En de blikopener heeft een flessenopener. Twee openers in een product, dat scheelt ruimte!

Dressingshaker

Een salade op tafel zetten? De dressing maak je snel met een dressingshaker. Je doet alle ingrediënten in de shaker en shaken maar. Daarna schenk je de dressing met de schenktuit over de salade. Heb je nog een beetje dressing over? Geen probleem, dit zet je gewoon in de koelkast of de koelbox. De dressingshaker is er in een 200 milliliter en in 350 milliliter.

Prep & Go

Op vakantie kan een dagje strand natuurlijk niet ontbreken. En bij een dagje strand horen natuurlijk lekkere hapjes. Maar hoe neem je die nou handig mee? OXO heeft handige lunchboxen om je lunch, snacks en fruit makkelijk mee te nemen. Daarnaast kun je restjes luchtdicht bewaren in je koelbox.

Droogmat

Na het koken moet je de afwas doen. Want op de camping heb je vaak geen vaatwasmachine. De siliconen droogmat is perfect om de schone vaat op te laten drogen voordat je het gaat afdrogen. Zonder dat je een heel droogrek nodig hebt kun je de schone vaat toch laten drogen. De Droogmat rol je na gebruik gewoon weer op en stop je weg.

Compacte afwasborstel

De afwas doe je op de camping meestal bij de gezamenlijke afwasplaats. Naast een tijltje, vieze vaat en je theedoek is het handig om afwasmiddel en een borstel mee te nemen. OXO heeft een handige compacte handborstel met zeepdispenser. En je neemt hem jaren mee op vakantie want de borstels zijn los verkrijgbaar.

Stoffer en blik

Als je gaat kamperen komt het weleens voor dat er viezigheid in je tent of de caravan komt. Een stoffer en blik is dan ook onmisbaar om bij je te hebben. Het stoffer en blik van OXO is compact waardoor je hem gemakkelijk opbergt zodat hij niet teveel ruimte in beslag neemt. En jij hebt altijd een schone tent of caravan.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.