✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Keukengerei voor reumapatiënten

Keukengerei voor reumapatiënten

Heeft u reuma? Dan zult u merken dat het koken steeds lastiger wordt. Het meeste keukengerei is gewoonweg niet gemaakt voor reumapatienten. Gelukkig is er OXO Good Grips, waar u vanaf nu echt fan van wordt. Alle OXO producten kunt u namelijk met één hand bedienen en zijn superhandig in gebruik. Wat dacht u van een voorraadbus die u kunt openen met één druk op de knop? U hoeft geen kracht meer te zetten en dankzij grote, comfortabele knoppen en handgrepen kunt u zonder al te veel inspanning aan de slag.

Gemaakt voor reuma

De oprichter van OXO, Sam Farber, begon een productlijn met keukenhulpen omdat zijn vrouw last had van artritis in haar hand. Artritis is een ontsteking van gewrichten die veroorzaakt kan worden door een reumatischeaandoening (wiki). ‘Gewone’ keukenhulpen werkten voor haar niet meer. Ze had behoefte aan eenvoudig te bedienen keukengerei met grote en comfortabele handgrepen. Bijvoorkeur moest ze alles met één hand kunnen bedienen. In 1990 introduceerde hij de eerste 15 handige keukenhulpen. Ze waren meteen een succes. En niet alleen onder mensen met reuma. Blijkbaar snakten veel meer mensen naar praktische en handige keukentools met een goede grip.

Geschikt voor iedereen

De filosofie van OXO is dat alle producten bruikbaar moeten zijn voor iedereen. Dus voor mensen met reuma, maar ook voor mensen zonder reuma. Voor jong en oud, man en vrouw, linkshandig en rechtshandig, dik en dun, met en zonder handicap.

Daarom zijn de producten van OXO zo handig wanneer je je handen wat minder goed kunt gebruiken, maar toch enorm van koken of schoonmaken houdt. Inderdaad, inmiddels heeft OXO ook een complete schoonmaaklijn met handige schoonmaakspullen. Zodat u na het koken de boel keurig en blinkend schoon kunt achterlaten.

OXO schoonmaakspullen

De producten uit de OXO Good Grips Shop zijn voor iedereen en alle klussen in en rond het huis geschikt.

Voorbeelden

De voorbeelden van handig keukengerei voor wanneer je reuma hebt zijn legio. We lichten er een paar voor u uit:

Sla drogen

Deslacentrifuge van OXO Good Grips bedient u door op de grote zachte knop te drukken. Iedere keer dat u zachtjes op de knop drukt, begint de centrifuge als een gek te spinnen. De sla is in een paar seconden keurig droog.

Glazen-slacentrifuge-OXO-1

Voorraadbus openen

De OXO Good Grips ‘Pop Containers’ opent u door op de knop in het deksel te drukken. De knop schiet omhoog en het deksel komt los. Vervolgens tilt u in dezelfde beweging met één hand het deksel op. Zo gemakkelijk is het.

OXO POP Container voor reumapatiënten

Eenvoudig fruit snijden

Met de fruitsnijders van OXO Good Grips is het schillen en snijden van ananassen, mango’s, aardbeien, appels, avocado’s, en veel meer een makkie.

OXO kersenontpitter

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *