✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Luchtdichte voorraadbus

Wat je in een luchtdichte voorraadbus bewaart, blijft langer goed. De OXO ‘Pop ContainerVoorraadbussen hebben zo’n luchtdichte sluiting. Dankzij een ingenieus mechanisme sluit je met één druk op het deksel de voorraadbus luchtdicht af.

Verse koffie

Koffie is iets dat snel zijn smaak en aroma kan verliezen. Om dit te voorkomen bewaar je koffiebonen in de dichte zak in de vriezer. Want door de bonen te bevriezen blijven ze langer vers. Heb je gemalen koffie, dan is het belangrijk om de voorraadbus goed luchtdicht af te sluiten. En natuurlijk tijdens het gebruik zo kort mogelijk te openen. Op die manier blijft ook de gemalen koffie vers en geniet je altijd van de lekkerste koffie.

OXO koffie voorraadbus

Voorraadbus voor noten

Vers gebrande noten zijn heerlijk. Maar na een paar dagen zijn ze niet zo vers meer en worden ze steeds minder lekker. Bewaar noten en pinda’s daarom luchtdicht in een  voorraadbus. OXO heeft kleine, doorzichtige en stapelbare voorraadbussen. Speciaal voor noten, pinda’s en zaden.

Knapperige muesli

Muesli en havervlokken blijven heerlijk vers en knapperig in een luchtdicht afsluitbare voorraadbus. Dankzij de ronde hoeken van de OXO Pop Containers schenk je de havervlokken er gemakkelijk uit en kun je perfect doseren. Dit geldt trouwens ook voor brinta, cruesli en andere ontbijtgranen.

Suiker, meel, rijst of pasta

Ook minder bederfelijke waren, zoals suiker, rijst, meel en pasta kun je in een luchtdicht afgesloten voorraadbus langer bewaren dan in een gewone voorraadbus.

Daarom wil je de voorraad- bussen

  • Met 1 hand te openen en te sluiten
  • Luchtdicht met 1 druk op de knop
  • Afgeronde hoeken voor gemakkelijk schenken
  • Helder transparant kunststof, zodat je kunt zien hoeveel van wat er in zit
  • Eenvoudig te stapelen
  • Uiteraard is alle kunststof BPA-vrij

Intelligent ontwerp

De OXO POP Container voorraadbussen zijn, zoals eigenlijk alle producten van OXO Good Grips, ontworpen voor gemakkelijk gebruik. De Pop Containers zijn vierkant, zodat je ze gemakkelijk kunt organiseren. Maar de hoeken zijn juist afgerond, zodat de inhoud zonder kleven naar buiten komt.

De transparante (en transparant blijvende) bus is een knap staaltje simpel design. Maar de echte intelligentie zit in het deksel. Dit deksel is voorzien van een knop die je met één hand kunt bedienen. Als je hem indrukt sluit het deksel luchtdicht af. Als je hem nogmaals indrukt, komt de knop omhoog en kun je zonder moeite het deksel van de bus nemen. Uiteraard is het deksel volledig demontabel voor een eenvoudige reiniging. Deze luchtdicht afsluitbare voorraadbus mag gewoon in de vaatwasser.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *