✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Minder eten weggooien

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter bewaart. En dat je je restjes goed bewaart en hergebruikt. En als je dan eten weggooit, zorg dan dat je het gescheiden inzamelt. Lees snel verder hoe OXO je daarbij helpt…

25% minder weggooien

Je koopt de mooiste groenten en het beste fruit. Maar na een week ziet het er opeens niet zo lekker meer uit. Daar heeft OXO Good Grips wat op bedacht. De GreenSaver! De Greensaver absorbeert rijpingsgas en houdt groente en fruit zo veel langer vers en knapperig.

Halve etensresten bewaren

De OXO vershouders zijn de perfecte oplossing voor de halve etenswaren die vaak overblijven. Zoals ui, tomaat of een halve citroen. Bespaar iedere keer een nieuw plastic zakje met deze vershouders. Het siliconen vormt zich naar het product en zo sluit het goed af en blijft het dus langer vers.

GFT scheiden

Als dan toch eten weggooit, zamel het dan gescheiden in. Want eten mag gewoon bij het GFT-afval. En ook daarvoor heeft OXO Good Grips iets handigs bedacht. Namelijk een kleine afvalbak die je op het aanrecht zet. Voedselresten gooi je er gemakkelijk in en één keer per week leeg je deze compostemmer in de GFT-bak.

Luchtdicht bewaren

Verder hebben we natuurlijk nog de droge waren. Die bewaar je luchtdicht in de OXO POP Containers. Zo blijven rijst, bloem, muesli, koekjes, snoep, noten en zaden langer vers. En hoef je ze niet weg te gooien.

Hou de dressing vers

ls je eigen saus of dressing hebt gemaakt is het wel zo fijn als je er optimaal van kan genieten. Gaat het de eerste keer niet helemaal op? dan is dat geen enkel probleem. De OXO dressingshakers zijn namelijk afsluitbaar. En dus perfect om je dressing in te bewaren voor de volgende keer.

Vers eten onderweg

Neem je weleens een zelfgemaakte salade mee naar werk? Maak en bewaar hem in een lunchbox van OXO. Je sluit de lunchboxen luchtdicht af en ze lekken niet. Ook boterhammen, fruit, koekjes en ander eten kun je in de bakjes bewaren.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.