✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO SteeL wint een award

OXO SteeL wint een award

OXO SteeL wint een award, de Red Dot Award 2022. Ieder jaar wordt deze award uitgereikt aan producten met een innovatief, duurzaam en mooi ontwerp. Dit jaar heeft het keukengerei van OXO SteeL de Red Dot Award 2022 gewonnen. En daar zijn we trots op! Daarom vertellen we je graag waarom we deze award hebben gewonnen en waarom het keukengerei van OXO SteeL innovatief, duurzaam en mooi is.

De Red Dot Award

Ieder jaar gaat de Red Dot Award jury op zoek naar de beste producten. De producten die worden geselecteerd door de jury om de award te winnen zijn functioneel, slim of innovatief. En een belangrijk onderdeel, wat alle producten gemeen hebben, is het uitstekende ontwerp.

In 2021 wonnen de POP-containers van OXO SteeL de red Dot Award. Nu is het de beurt aan het keukengerei. 

OXO SteeL keukengerei

Het roestvrijstalen keukengerei van OXO SteeL heeft een lange levensduur en een tijdloos design. De collectie biedt een ruime keuze keukengerei voor zowel het bereiden als het serveren van eten. En de handgrepen liggen comfortabel in de hand. Als je houdt van een mooi èn doordacht ontwerp, dan is de SteeL-Collectie perfect voor jouw keuken.

Zachte anti-slipgreep

Het keukengerei van OXO SteeL is gemaakt van mooi geborsteld RVS. Maar de onderkanten van de grepen zijn van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Dit zorgt ervoor dat de lepels en spatels prettig en stevig in de hand liggen. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. En hij is anti-slip. Ook als je handen nat zijn.

Snijden, schillen en koken

Met de SteeL-collectie kun je het eten voorbereiden, koken en opscheppen. Met de mooie RVS dunschillers schil je de groente en het fruit. En snij je het in stukjes voor verdere bereiding. 

En dan het koken. Daar wil je zeker duurzaam keukengerei voor hebben. Roeren, scheppen, verdelen, hakken en serveren. Je doet het allemaal met de RVS keukenhulpen van OXO Good Grips. Een klein nadeel is dat het harde RVS niet zo veilig is voor de anti-aanbaklaag.

Als laatste wil je met trots het eten opscheppen. Dat doe je met de serveerlepelset.

De OXO SteeL-collectie is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur.

Vaatwasser-bestendig

Na het koken kun je het keukengerei uit de OXO SteeL-collectie gewoon in de vaatwasser afwassen. Dat scheelt weer een beetje afwas dat je met de hand moet doen. En het is krasvrij dus het keukengerei zal altijd mooi uit de vaatwasser komen.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.