✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Oxo steel collectie

OXO SteeL

OXO SteeL is de mooie, chique productlijn van OXO Good Grips. SteeL staat voor Stainless Steel. Oftewel Roestvrijstaal. Alle high-end producten uit de SteeL-Collectie zijn uitgevoerd in mooi geborsteld RVS. Hierdoor zijn ze superduurzaam en een lust voor het oog.

Verkrijgbaar in Nederland

OXO SteeL is in Amerika volop verkrijgbaar. In Nederland komen er langzaamaan wat producten beschikbaar. Het nadeel van de SteeL-Collectie is namelijk dat het behoorlijk prijzig is. En dat het een leven lang meegaat, dat merk je niet direct bij aankoop.

Handig en mooi

Een doordacht design, soft-grip handgrepen, mooi vloeiend ontwerp en een chique uiterlijk gaan samen in de OXO SteeL-Collectie. Deze lijn is perfect voor als je van echt mooie spullen houdt. Of als je voor iemand een bijzonder cadeau zoekt.

De collectie

Omdat wij, als echte OXO Good Grips Fans, verliefd zijn op de OXO SteeL-Collectie, hebben we hiervoor een aparte categorie aangemaakt. Benieuwd naar onze high-end producten? Neem een kijkje.

OXO SteeL-Collectie

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *