✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

plastic-vergiet

Plastic vergiet, de beste keuze

Een plastic vergiet? Dat klinkt wel heel oneerbiedig. De vergieten van OXO Good Grips zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en santoprene. Het kunststof is helder wit en het santoprene (hittebestendig rubber) is prachtig zwart. De vergieten kunnen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kleuren minder intens worden. (voor zover zwart en wit kleuren genoemd mogen worden natuurlijk). Dankzij het hoogwaardige kunststof zijn de vergieten stevig en vervormen ze niet.

Een stevige vergiet

In ons OXO assortiment vindt u 3 stevige vergieten. Het stevige plastic en de perfecte vormgeving zorgen ervoor dat u een vergiet voor het leven in huis haalt. Van de 3 OXO vergieten is de klassieke bolle vergiet het allerstevigst. Maar wij kregen de andere twee ook niet kapot. 3 stevige vergieten dus, met alle drie een ander praktisch voordeel.

Iedere OXO Vergiet is handig in gebruik

Iedere plastic vergiet van OXO is op zijn eigen manier erg handig en praktisch in gebruik.

  1. De klassieke vergiet heeft 4 pootjes en anti-slip handvaten. Deze zet u gemakkelijk en stevig in de spoelbak.
  2. De hoekvergiet hangt u in de hoek van uw spoelbak. Dankzij de santoprene anti-slip hoek blijft hij vanzelf hangen.
  3. De verstelbare vergiet hangt u gewoon boven uw spoelbak. Maar u kunt hem ook inklappen en als klassieke vergiet gebruiken.

Anti-slip

OXO Good Grips staat bekend om zijn geweldig goede grip. Ook de vergieten zijn uitgerust met anti-slip onderdelen. Hierdoor glijdt ook een natte vergiet niet over het aanrecht of uit uw handen. Alle OXO Vergieten hebben anti-slip handvaten. Daarnaast heeft de hoekvergiet een complete anti-slip hoek zodat u hem stevig in de hoek van uw (vierkante) spoelbak kunt plaatsen. De verstelbare vergiet heeft anti-slippootjes, zodat hij niet wegglijdt in de spoelbak of op het aanrecht.

inklapbare-vergiet  plastic-hoekvergiet  gewone-kunststof-vergiet

De beste plastic vergiet

Wat is nu de beste plastic vergiet voor u?

  • Wilt u een gewoon goede vergiet die een leven lang meegaat en er mooi uitziet? Kies dan voor de klassieke OXO Vergiet.
  • Heeft u een vierkante spoelbak en wilt u ruimte besparen? Kies dan voor de OXO Hoekvergiet die u gemakkelijk in de hoek van uw spoelbak hangt
  • Wilt u een grote vergiet die u boven de spoelbak kunt hangen, zodat u de spoelbak niet eerst leeg hoeft te maken voordat u uw etenswaren laat uitlekken? Kies dan voor de OXO Verstelbare vergiet.
  • Wilt u een gewone vergiet die niet per sé goed in de hand hoeft te liggen, die gemaakt is van goedkoop plastic dat snel vervormt en buigt en die niet lang mee hoeft te gaan? Haal dan een simpele vergiet bij uw dichtstbijzijnde huishoudwinkel. De OXO vergiet is dan niet wat u zoekt.

Wilt u reageren?

Wij zijn benieuwd wat uw favoriete OXO vergiet is. En waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *