✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Pluisjes verwijderen

Pluisjes verwijderen van kleding en meubels

Er zitten al snel pluisjes op je kleding of op de bank. Ook de haren van je huisdieren komen overal terug. OXO heeft hier een oplossing voor bedacht. Met de zelfreinigende pluizenborstels kom je snel van die haren en pluisjes van je kleding en je meubels af.

3 handige pluizenborstels

Al het goede komt in drieën. Toch? Daarom hebben we 3 handige pluizenborstels in ons assortiment. Een grote voor de meubels, een kleine voor je kleding en een zeer compacte voor onderweg. Zo heb je nooit meer pluisjes of haren op je meubels en kleding.

Zo verwijder je pluisjes

Pluisjes en haren zijn ergernis nummer 1 als het om je mooie kleding gaat. Met de OXO Pluizenborstel is dat afgelopen en veeg je de haren er in één beweging vanaf. Dus ‘s morgens, voordat je de deur uit gaat, even je kleding borstelen en je kunt pluisvrij op pad.

OXO pluizenborstel

Onmisbaar met huisdieren

Je bent natuurlijk dol op je huisdieren maar soms zijn al die haren overal toch flink irritant. Nog even kroelen voor je het huis vertrekt en je broek zit weer vol met haren. De OXO pluizenborstels zijn daarom perfect voor huisdieren baasjes. Leg hem bijvoorbeeld bij de voordeur, zo haal je vlak voor vertrek snel nog even alle haren weg.

De borstel schoonmaken

Het schoonmaken van een pluizenborstel of kledingroller is een hele klus. Vaak lukt het zelfs helemaal niet. Niet voor niets kwam Ikea op het idee om een soort wegwerp-kledingroller te maken. OXO doet het anders. OXO maakte een zelfreinigende pluizenborstel. Die hoef je dus nooit schoon te maken. Alleen zo nu en dan het reservoir legen is voldoende.

Handige borstels

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.