Rasp

rasp

Rasp

Wordt u ook zo blij van een echt goede bijna onverwoestbare rasp? Een rasp gebruikt u voor het raspen van kaas, wortel, nootmuskaat en nog veel meer. De meeste multifunctionele raspen hebben ook een snijgedeelte. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk komkommerplakjes snijden. OXO Good Grips heeft een mooi assortiment raspen (volgens ons zelfs het beste assortiment). Met een rasp voor iedere klus en ook complete raspsets. Kortom: voor ieder wat wils.

OXO Rasp

Iedere OXO Good Grips Rasp heeft een vlijmscherp geëtst rvs blad, is uitgerust met comfortable anti-slip en is vaatwasserbestendig. Hieronder vindt u de raspen van OXO. Welke is de beste rasp voor u?

1. OXO Complete Rasp- en Snijset (TIP)

rasp-1

De complete rasp- en snijset is precies wat de naam al zegt. Het is een complete set met een medium en een grove rasp. Daarbij snijdt het dunne rechte plakken en keurig rechte juliennestroken. De set is voorzien van anti-slip en gemakkelijk op te bergen.

  • Handig voor het raspen van o.a. kaas, chocolade, komkommer, wortel en het snijden van dunne plakken en julienne

Meer informatie

2. OXO Meerzijdige Rasp met reservoir

rasp-5

Deze meerzijdige rasp is uitgerust met een grove, medium en fijne rasp. Daarbij snijdt deze rasp mooie dunne plakken. Alles wat u raspt valt gemakkelijk in het bijgeleverde opvangreservoir. Door dit reservoir na gebruik andersom in de rasp te plaatsen, kunt u deze meerzijdige rasp ruimte-efficient opbergen.

  • Handig voor het raspen van o.a. kaas, chocolade, komkommer, wortel, nootmuskaat, gember en het snijden van dunne plakken.

Meer informatie

3. OXO Opvouwbare Rasp

rasp-6

De opvouwbare rasp is uitgerust met een medium en een grove rasp. U kunt de rasp los gebruiken of juist vergrendelen, zodat hij stabiel rechtop blijft staan. Na gebruik vouwt u de rasp in om hem efficient op te bergen.

  • Handig voor het raspen van o.a. kaas, chocolade, komkommer en wortel.

Meer informatie

4. OXO Kaasrasp

rasp-7

De OXO Kaasrasp is een handige handzame rasp met een reservoir. Hij is heel geschikt om kaas mee te raspen. De kaasrasp ziet er mooi uit en kan gedemonteerd in de vaatwasser.

  • Handig voor het raspen van kaas.

Meer informatie

5. OXO Kruidenrasp

rasp-8

De naam zegt het eigenlijk al. De kruidenrasp is heel handig voor het raspen van kruiden en specerijen, zoals nootmuskaat, kaneel, gember, etc. Deze rasp is uitgerust met een handig bewaardoosje voor de ongeraspte kruiden. Zo is dit een rasp en een bewaarbakje in één.

  • Handig voor het raspen van kruiden en specerijen

Meer informatie

6. OXO Rasp Fijn

rasp-2

De fijne rasp is geschikt voor het raspen van de schil van citrusvruchten, chocolade en harde kazen. Maar ook voor onder andere nootmuskaat. Het RVS blad en het comfortabele handvat maken deze rasp tot één van uw lievelingen in de keuken.

  • Handig voor het raspen van nootmuskaat en harde kazen.

Meer informatie

7. OXO Rasp Medium

rasp4

De medium rasp is geschikt voor het raspen van kaas en wortels. Het RVS blad en het comfortabele handvat maken ook deze rasp tot één van uw lievelingen in de keuken.

  • Handig voor het raspen van kaas, chocolade en wortel.

Meer informatie

8. OXO Rasp Grof

rasp3

De grove rasp is geschikt voor het raspen van kaas, wortels en komkommer. Het RVS blad en het comfortabele handvat maken ook deze rasp tot één van uw lievelingen in de keuken.

  • Handig voor het raspen van kaas, wortels, komkommer, boter en aardappels

Meer informatie

Welke is de beste rasp voor mij?

OXO heeft een groot assortiment raspen. En allemaal zijn ze geweldig, met hun eigen handigheidjes. Maar welke is nu de beste rasp voor u?

Zoekt u een professionele rasp voor fijn, gemiddeld en/of grof raspen? Kies dan voor de:

Zoek u een rasp speciaal voor kaas of kruiden? Kies dan voor de:

Zoekt u een multifunctionele rasp die u voor meerdere raspklussen kunt gebruiken? Kies dan voor de:

No Comments

Post a Comment