Sinterklaas cadeau idee

sinterklaas-cadeau-ideeen

Sinterklaas cadeau idee

We hebben een prachtig Sinterklaas Cadeau Idee. Voor zowel mannen als vrouwen. Of eigenlijk voor keukenprinsen en prinsessen. Want je moet wel van koken en bakken houden. Bekijk hier dekcadeau ideeën voor jouw heerlijk avondje.

Sinterklaascadeau om mee te koken

Deze mooie cadeau’s passen makkelijk in de zak. En soms zelfs in de schoen. Prachtige ideeën voor cadeau’s. En als je iets koopt voor iemand die van koken houdt, dan vind je hier zeker weten iets.


oxo-set-van-2-rode-ovenwanten

Set van 2 ovenwanten – €30,-

De OXO Ovenwanten zijn de meest geweldige producten die we afgelopen jaar aan ons assortiment hebben toegevoegd. Ze beschermen niet alleen je handen, maar ook je polsen. En je kunt ze eenvoudig reinigen. 

 


OXO Avocadosnijder Groen

Avocadosnijder – €10,-

Met de 3-in-1 Avocadosnijder heb je een avocado zo geopend, ontpit en gesneden in keurige rechte plakken. Een superhandige must-have voor in iedere keukenla. Niet voor niets is de OXO Avocadosnijder één van de populairste producten in onze shop. We hebben hem ook in het wit.


Knoflookpers – €20,-

Iedereen heeft wel een knoflookpers. Maar niet iedereen heeft een mooie knoflookpers. Laat staan eentje die zichzelf reinigt na het persen. Niet helemaal hoor, alleen de knoflookresten die in het rooster blijven zitten. De rest gaat er in de vaatwasser af.


OXO Spiraalsnijder

Spiraalsnijder – €15,- 

De Spiraalsnijder is het allerhandigste en allerleukste cadeau dat je iemand voor Sinterklaas kunt geven. Met de Spiraalsnijder maak je in een handomdraai heerlijke, gezonde groentepasta en garnering. 


Dressingshaker – €15,-

Als degene waar jij dit jaar een sinterklaascadeau voor koopt van salade houdt, dan is deze dressingshaker een prachtig cadeau. Want als je zelf je dressing maakt, weet je precies welke ingrediënten erin gaan. En dat is wel zo prettig.


OXO Hamburgerpers

Hamburgerpers – €15,-

mag je een kado kopen voor iemand die graag zelf hamburgers maakt? Nou, dan is dit de beste hamburgerpers die je kunt vinden. Ontworpen in Amerika. Do I have to say more?


oxo-compostemmer-antraciet

Compostemmer – €25,-

Heb je iemand getrokken die de boel graag opgeruimd houdt? Maar die ook heel milieubewust is? Dan geef je natuurlijk de handige compostemmer voor op het aanrecht. Hiermee is afvalscheiden echt een makkie. En we hebben hem ook in het wit.

 


OXO Knijpmaatbeker

Knijpmaatbeker – €10,-

Deze maatbeker is hittebestendig. En de honingraatstructuur zorgt ervoor dat je je handen niet brandt. Deze maatbeker geef je cadeau aan iemand die graag kookt. En die je alleen het allerbeste gunt.

 


OXO Voordeelset van 3 Ronde Voorraadbussen

Set van 3 Ronde Voorraadbussen – €39,-

In dit mooie grote sinterklaascadeau zitten maar liefst 3 cadeau’s. 3 mooie bussen in verschillende maten. één van chips, één voor koek en één voor strooigoed.

 


OXO Zelfreinigende Pluizenborstel

Pluizenborstel – €10,- €20,- €25,-

Koop je een cadeau voor iemand met huisdieren? Dan is de keuze snel gemaakt. Natuurlijk geef je hem of haar het allerhandigste cadeau in de strijd tegen haren en pluizen. Want de OXO Pluizenborstel maakt je kleding en meubelen snel schoon. Hij is ook nog eens zelfreinigend.

 


OXO Filterkoffiemaker

Filterkoffiemaker – €20,-

Koffieliefhebbers zijn er genoeg. Maar de echte liefhebbers van filterkoffie zijn unieke exemplaren. Koop jij dit jaar een sinterklaascadeau voor zo iemand? Dan weten we zeker dat hij/zij van de OXO Filterkoffiemaker heel blij wordt.


OXO Potopener

Potopener – €15,-

Mag je dit jaar een cadeau kopen voor iemand die wat minder kracht in zijn of haar handen heeft? En die niet ieder potje meer open krijgt? Nou, met deze potopener krijg je ieder jam-, mayonaise- of groentepotje weer eenvoudig open. Natuurlijk met superzacht handvat.

 


That’s it

Wat een prachtige cadeau ideeën waarmee je tijdens pakjesavond de show steelt! Zoek je toch iets anders? Kijk dan even op onze kook- of schoonmaakafdeling. Of check voor een echt chique en duur cadeau onze exclusieve SteeL-collectie.

No Comments

Post a Comment