✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

sinterklaascadeaus

Sinterklaascadeaus

De beste Sinterklaascadeaus zijn cadeaus waar je echt wat aan hebt. Die echt handig zijn in gebruik. En daarvoor moet je nou net bij OXO zijn. Wij hebben een mooie koopgids gemaakt met de 10 populairste sinterklaascadeaus. Lees snel verder…

1. Alles keurig luchtdicht opgeborgen

Deze vijfdelige Pop Container Voordeelset bevat 5 Pop Containers. Deze voorraadbussen zijn 11 x 11 centimeter en hebben een variabele hoogte van 8 tot 32 centimeter. Handig voor zaden, suiker, koffie, rijst, en spaghetti. Het is de perfecte startersset voor een vriendelijke prijs.

2. De beste dunschiller is nu ook de mooiste

OXO Good Grips staat bekend om zijn fantastische dunschiller. Blijvend scherp, voor links- en rechtshandigen, met comfortabele greep en anti-slip. Deze eigenschappen hebben nu een mooi geborsteld RVS jasje gekregen. Hij is er ook in een recht model.

3. Handige Maatkanset

Deze OXO Maatkanset bevat 4 maatkannen. Dankzij de slimme maatverdeling op de schuine rand, kun je de inhoud van bovenaf aflezen terwijl je schenkt. Het vullen, bukken, aflezen en bijsturen behoort hiermee definitief tot het verleden. Een perfect Sinterklaascadeau!

4. Een ovenwant die schoon blijft

Ook een mooi Sinterklaascadeau is deze Zwarte OXO Ovenwant. Ze beschermen je hand tegen hoge temperaturen. De siliconen buitenkant maak je gemakkelijk schoon. Gewoon met wat water. De stoffen binnenkant is extra comfortabel. En deze royale ovenwant beschermt zelfs je polsen. Handig he!

5. Matzwarte keukenhulpenset

De OXO Nylon Keukenhulpenset bestaat uit 4 stuks zo heb je alles bij de hand. Alle keukenhulpen zijn uitgerust met een breed, comfortabel anti-sliphandvat. Zodat de spatel en lepels niet uit je handen glijden.

Wist je dat we meer dan 200 originele OXO Good Grips producten in onze fanshop hebben? Daar vind je zeker een passend Decembercadeau.

6. Droogrek voor waterflessen

Het OXO Droogrek voor Waterflessen biedt plaats aan 4 waterflessen, 4 rietjes en 4 doppen of deksels. Als je dit waterflessendroogrek niet gebruikt, klap je hem eenvoudig in. Zo berg je hem compact op. Handig he!

7. RVS Keukenrolhouder

De OXO RVS Keukenrolhouder staat erg mooi op het aanrecht. En dat niet alleen. Hij is ook heel praktisch. Want dankzij zijn verzwaarde anti-slipvoet blijft hij perfect op zijn plek staan, hoe hard je er ook aan trekt. En de geveerde arm houdt de rol tegen, zodat je eenvoudig met één hand een vel keukenpapier afscheurt. Dat is fijn, want in de keuken kom je altijd handen te kort.

8. Siliconen Keukenhulpenset

De OXO vijfdelige Siliconen Keukenhulpenset bestaat uit 5 handige lepels en spatels. Ze zijn allemaal veilig voor de anti-aanbaklaag. Ook zijn ze flexibel, comfortabel en voorzien van een anti-sliphandvat.

9. Altijd droge sla

Met de OXO Grote Slacentrifuge is het drogen van sla erg eenvoudig. Druk licht op de grote knop en de mand in de slacentrifuge begint meteen te tollen. Met de ingebouwde rem zet je de mand weer stil.

10. De fraaiste blokrasp

De OXO Blokrasp met Reservoir en uitneembare Zesteur doet in één compact hulpmiddel het werk van een snijmachine en drie raspen. Het grove en medium raspoppervlak zijn perfect voor het raspen van kaas, chocolade en komkommer. Het uitneembare fijne raspoppervlak raspt onder andere nootmuskaat en gember. Het snijoppervlak snijdt gemakkelijk mooie plakken komkommer, kaas en nog veel meer.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.