✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Valentijnscadeau inspiratie

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar. Lees verder voor de beste (en origineelste) ideeën…

Altijd op temperatuur

Hij houdt van BBQ’en. Zij maakt de lekkerste ovengerechten. Met een thermometer van OXO Good Grips heeft je BBQ- of ovengerecht altijd de perfecte temperatuur. De thermometer is ongelooflijk precies en gemakkelijk in gebruik.

Peper- en zoutstel

Hoelang zijn jullie al een stel? Dan is het misschien tijd voor een echt mooi peper- en zoutstel. Het OXO Peper- en Zoutstel heeft een keramisch maalmechanisme. Niet alleen handig, maar ziet er ook mooi uit.

De lekkerste hamburgers

Weet je waar je hem nou echt een plezier mee doet? Met zelfgemaakte hamburgers! En om het bakken gemakkelijker te maken hebben we een mooie RVS BBQ set. Zo wordt hij de grillmaster van je BBQ.

Groentepasta

De wat? De Courgettini. Dit is Italiaanse pasta, gemaakt van courgetteslierten. Supergezond! Courgettini maak je heel makkelijk zelf met een OXO Spiraalsnijder. Daar maak je trouwens nog veel meer heerlijke gerechten mee. Dus het perfecte kookcadeau voor de bewuste vrouw.

Een lekker ontbijt

Met de OXO Eierpocheerder is een gepocheerd ei bereiden opeens een… ehm.. eitje! Probeer ook de andere OXO ei-bereiders om eieren gemakkelijk te bakken, te scheiden of te koken. De eieren worden net zo mooi als op de foto, zij blij!

Gegrilde groente of saté

De OXO RVS BBQ-spiezen zijn het perfecte cadeau. Je maakt er heerlijke groentespiezen een of een mals stokje saté. De handvaten worden niet warm tijdens het gebruik en ze mogen gewoon in de vaatwasser.

Bekijk de shop

Heb je jouw Valentijnscadeau nog niet gevonden? Blader dan gewoon eens door onze shop. Misschien kom je iets passends tegen. En een bosje bloemen kan natuurlijk altijd nog…

Cadeautjes voor hem en haar

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.