✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

OXO Good Grips Kernthermometer

Voor welke vleesthermometer ga jij?

Grote stukken vlees zijn soms lastig perfect te bereiden. Er is namelijk geen ideale bereidingstijd. Het draait er dan om wat de kerntemperatuur is. Lastig in te schatten natuurlijk, maar met een kernthermometer is dit een fluitje van een cent.

Chef in eigen keuken

Vlees dat precies de gaarheid heeft die je wilt. Met behulp van de OXO kernthermometer maak je je vlees zo klaar als in een restaurant. Kies voor een vleesthermometer uit de Chef’s Precision lijn van OXO Good Grips om dezelfde kernthermometers te gebruiken als chefkoks. De lijn is speciaal ontwikkeld om professioneel te werk te gaan maar uiteraard met het gemak voor thuisgebruikers. Zo ben jij een chefkok in je eigen keuken.

OXO vleesthermometer

Heel nauwkeurig

Wil je in één oogopslag heel nauwkeurig de kerntemperatuur zien? Dan is de Chef’s Precision Digitale Vleesthermometer de beste thermometer voor jou. Deze thermometer geeft de kerntemperatuur in grote cijfers weer. Zo kan je snel de temperatuur checken terwijl je tegelijk andere dingen aan het doen bent.

Liever geen batterijen

Het hele huis overhoop voor die ene batterij. Misschien in de afstandsbediening? De klok? Of misschien in het speelgoed? Met de analoge kernthermometers is het niet langer nodig om opzoek te gaan naar batterijen. Door de grote cijfers zijn ook de analoge kernthermometers heel gemakkelijk en snel af te lezen. En zo zonder batterijen de beste thermometer voor jou.

OXO vleesthermometers

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.