✓ Officieel dealer ✓ Gratis verzenden vanaf 25,- ✓ Binnen 1 à 2 werkdagen ✓ De beste service ✓ Goede garantie ✓ 30 dagen bedenktijd
chocolademelk-toppings

Zelfgemaakte toppings voor je warme chocolademelk

Geniet je ook zo van warme chocolademelk tijdens dit winterse weer? Gezellig en lekker. En om even op te warmen. De chocolademelk maak je nog leuker met lekkere toppings. Want er is meer dan slagroom. Met OXO Good Grips maak je je chocolademelk niet alleen lekkerder, maar ook nog eens een stuk leuker.

Chocolademelk met cafeïne

De echte koffieliefhebbers zijn we natuurlijk niet vergeten. Chocolademelk is erg lekker. Maar soms heb je behoefte aan wat cafeïne. Gelukkig kun je het gemakkelijk combineren. Voeg wat koude espresso toe aan je chocomelk en warm het weer op. Zo heb je de cafeïne van de koffie en een klein beetje de smaak. Terwijl je toch lekker chocomelk drinkt.

Chocolademelk voor volwassenen

Speciaal voor volwassenen kun je een beetje alcohol toevoegen (kinderen houden daar niet van). Er zijn een paar likeuren die heel goed passen bij chocomel. Koffieliqeur, Iris Cream, Peppermint Schnapps en Wiskey zijn erg lekker bij warme chocolademelk. Probeer het maar eens.

Zelfgemaakte_marshmallows

Zelfgemaakte marshmallows

Chocolademelk met marshmallows is vrij standaard, maar dit maakt het natuurlijk niet minder lekker. Wil je het toch wat specialer maken, maak de marshmallows dan zelf. Zo geef je er toch weer een persoonlijke draai aan. En kun je er zelfs gemakkelijk verschillende smaakjes aan toevoegen. Het snijden van de versgemaakte marshmallows die je gemakkelijk met het ronddraaiende pizzames.

Chocolademelk met snoep

Sla wat zuurtjes in kleine stukjes en strooi ze over de chocomelk. Kies en smaak die goed past bij chocomelk, zoals bijvoorbeeld pepermunt. Zo voeg je niet alleen een lekkere smaak toe, maar ook wat extra kleur. En wordt het nog gezelliger om te chocolademelk te drinken.

Chocolade lepels

Dip een lepel in gesmolten chocolade en laat dit hard worden in de koelkast. Doe dit vervolgens nog een keer. Wanneer het dan hard is geworden in de koelkast kun je hem gebruiken. Doop de lepel in je warme chocomel om zo meer chocolade toe te voegen. Noem het een ‘double’, voor de echte chocoladeliefhebber.

Slagroom

Er is natuurlijk ook helemaal niks mis met warme chocomelk met wat slagroom. Wil je dit toch net wat specialer maken, strooi er dan een beetje cacaopoeder eroverheen. Niet alleen voor de fijne smaak, maar ook omdat het er leuk uitziet. Je kunt de cacaopoeder gemakkelijk over de slagroom strooien met de OXO Bloemverstuiver.

Handige producten voor de perfecte chocolademelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Winkelwagen (0)

Cart is empty Jouw winkelwagen is nog leeg