✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Zo maak je een pokebowl

Zo maak je een Pokébowl

Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook in Nederland niet meer weg te denken. Eigenlijk werd Pokébowl gegeten door de vissers in Hawaii. Waarschijnlijk om de restjes vis op te maken. Maar een Pokébowl is ook lekker met kip. En veel andere groenten. Daarom leggen wij in dit blog uit hoe je een Pokébowl maakt.

Vlees of vis in je Pokébowl?

Dat is uiteindelijk aan jou. Je kunt het allebei in je Pokébowl doen. En je kunt eindeloos variëren. Kip, biefstuk, tonijn, zalm… Uiteindelijk wil je het stukje (vlees of vis) goed klaarmaken. En dat begint allemaal met een beetje olijfolie in de pan. Doseer een klein beetje olie met de OXO Olie-/ azijnschenker. Of houd de olie-/ azijnschenker schuiner voor een gelijkmatige straal. Klaar? Zet hem dan op het eenvoudige draaiplateau.

Gebruik een avocadosnijder

Mooie repen avocado in je Pokébowl? Gebruik dan de door artsen aangeschreven OXO Avocadosnijder. Je snijdt jouw avocado in tweeën, verwijdert efficiënt de pit en schept de avocado in hapklare repen uit de schil. En dat in één soepele beweging. De avocadosnijder van OXO Good Grips is dus handig én veilig. Zo kun je de Pokébowl mooi serveren.

Mango, mango en mango!

De lichtoranje kleur, het zachte en sappige vruchtvlees… stukjes mango in je Pokébowl doen het heel goed. En met de OXO Mangosnijder 3-in-1 heb je helemaal geen scherp mesje nodig. Gebruiksvriendelijk en veilig in één. Je kunt de mango gemakkelijk snijden, uit de schil nemen en scheppen. Hierdoor is het bereiden van de Pokébowl een fluitje van een cent! Lees hier een stappenplan om de OXO Mangosnijder 3-in-1 te gebruiken.

Pokébowl mét komkommer

Komkommer is lekker fris, een klein beetje zoet en daarom perfect in de Pokébowl. Een goede dunschiller is daarom een verademing. Echt. Wanneer je de OXO Dunschiller Y-model in je handen hebt, voel je meteen het verschil. Hij ligt prettig in de hand en het mesje is vlijmscherp. Maar ook de OXO Dunschiller werkt goed. Voor zowel links, als rechtshandigen. Grote of kleine handen. Zo kun je met een voldaan gevoel je Pokébowl eten.

Een decoratie erbij

Optie 1: je haalt wortel/peen Julienne bij de plaatselijke supermarkt. Optie 2: een mooie decoratie in je Pokébowl waar iedereen U tegen zegt. Met een OXO Spiraalsnijder in huis is dat voor jou een fluitje van een cent. Gebruik de spiraalsnijder voor je wortel/peen, maar ook voor je komkommer. Of iets anders dat jij lekker vindt om in de Pokébowl te doen. Bij een Pokébowl is alles mogelijk!

Als finishing Touch…

De saus maakt jouw eigengemaakte Pokébowl helemaal af. Sojasaus kan niet ontbreken over jouw Pokébowl. Maar natuurlijk niet te veel saus, vind daar een goede balans in. Een schenker waarmee je perfect doseert is essentieel voor de juiste hoeveelheid sojasaus. De OXO Schenkers zijn zeer geschikt hiervoor. De handige vorm en de drupvrije tuit maken het gemakkelijk om sojasaus perfect te doseren. En dankzij de duurzame glazen behuizing met roestvrijstalen accenten is het een echte eyecatcher voor op tafel.

Opscheppen maar!

Is de rijst klaar? Schep deze dan op je bord met de opscheplepels van OXO Good Grips. Dankzij het comfortabele handvat glipt hij niet uit je handen. En ze zijn ook nog eens superstevig. Smullen 🙂

Pokébowl on-the-go

De Pokébowl meenemen naar het park om bijvoorbeeld te picknicken? Goed idee! Gebruik dan de handige OXO Lunchboxen voor onderweg. Zo heb je ‘m altijd bij je in een compacte, lekvrije box. Eetsmakelijk!

Interessant blog? Deel het online 🙂

Afwasborstel Houder
Blog
OXO Good Grips Shop

Afwasborstelhouder

Een houder voor de afwasborstel houdt je aanrecht netjes en opgeruimd. Hij biedt plaats aan meerdere borstels en/of sponzen. En die kunnen hierin perfect uitlekken

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog
OXO Good Grips Shop

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Siliconen keukengerei kopen
Blog
Brechje

Siliconen keukengerei kopen

Tegenwoordig zien we siliconen keukengerei steeds vaker terugkomen in de keuken. Wij snappen wel waarom, er zitten aan siliconen meer voor- dan nadelen. Zo is

Een schone werkplek
Blog
Brechje

Een schone werkplek

Een schone werkplek werkt het fijnst. En alleen het oppervlak van je elektronische apparaten schoonmaken is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk

Zo maak je een smeuïge stamppot
Blog
hester

Zo maak je een smeuïge stamppot

Er zijn veel verschillende stamppotrecepten te vinden. Maar hoe maak je nou de meest smeuïge stamppot? Het begint bij het kiezen van de juiste aardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *