Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Een cadeautje voor jou

Tijdens deze speciale decembermaand krijg je een gratis OXO Dunschiller van ons cadeau bij je bestelling. Bestel voor €50,- aan handige OXO producten en je ontvangt deze geweldige hulp er gratis bij. 

Met deze OXO dunschiller is het aardappels, wortelen en appels schillen nog gemakkelijker. Het Y-model zorgt ervoor dat je recht over de groente of het fruit schilt. Handig voor de feestdagen!

Dunschiller OXO

Het Y-model

Het Y-model zorgt ervoor dat je recht over de groente of het fruit schilt. Zo schil je heel precies. En alleen de schil, niet het vruchtvlees.

Multifunctioneel

De OXO dunschiller is geschikt om allerlei soorten groente en fruit te schillen. Het scherpe Japanse RVS mes schilt gemakkelijk door verschillende diktes.

OXO dunnen plakjes schillen

Prettige greep

Ook de OXO dunschiller is voorzien van de fijne anti-slipgreep die je gewend bent van OXO. Zelfs als je handen vochtig zijn glijden ze niet van het handvat.

Handig opbergen

Weer een keukenhulp in je keukenkast? Inderdaad, maar de dunschiller is erg compact. Je stopt hem zo weg in een keukenkastje. Anders kun je de dunschiller met een touw ophangen door het gat in het handvat.

OXO Y-model dunschiller

Word lid van de club

Je krijgt dan direct het OXO magazine in je mailbox..

Blogs over koken, schillen en garneren

Meld je aan voor de fanclub!

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor de OXO nieuwsbrief. Ontvang iedere week een e-mail met lekkere recepten, handige tips en toffe verhalen.

En je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen!