✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Dunschiller

De dunschillers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo schil je zonder moeite te hoeven doen.

Vind de beste dunschillers

Op zoek naar de beste dunschiller? Met een comfortabele greep? En een scherp mes? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Voor iedere taak heeft OXO een fijne Dunschiller. Zo schil je snel je favoriete groenten en maak je een mooie decoraties. En dit alles zonder veel kracht te hoeven zetten. Perfect voor als wat minder kracht in je handen hebt. Of gewoon zonder moeite wilt schillen. De dunschiller van OXO Good Grips is al meerdere malen gekozen tot beste dunschiller. En dat is niet voor niets.

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste dunschiller en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze dunschillers

  Blog

  Kleine dunschillers die alles kunnen

  We hebben een prachtige collectie van 6 kleine dunschillers die alles kunnen. In 6 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig de juiste uit de lade pakt. De beroemde OXO Dunschiller Y-model kent natuurlijk iedereen. Met zijn 6 kleine broertjes laten we je graag even kennis maken.

  Lees verder »
  Duurzaam Keukengerei
  Blog

  Duurzaam keukengerei

  OXO biedt met de ‘SteeL-collectie’ een prachtig assortiment duurzaam keukengerei. De ‘SteeL-collectie’ is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een ongelooflijk lange levensduur. Daarnaast is RVS

  Lees verder »
  De beste dunschiller
  Blog

  Beste dunschiller

  De beste dunschiller is vlijmscherp, schilt zeer dun en ligt erg prettig in de hand. Meer hoeft een dunschiller volgens ons niet te doen.

  Lees verder »