Winkelwagentje

Vaderdag tips

Zachte grepen

Vaatwasserbestendig

Hittebestendig

Eenvoudig in gebruik

Op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? Bij OXO Good Grips Shop zit je goed voor de handigste cadeaus! Voor je vader, je partner of voor jezelf. Wij hebben de producten waar je echt blij van wordt.

Bekijk hieronder een greep uit ons brede assortiment. Speciaal voor de vader die een beetje van barbecueën houdt.

Spatels & tangen

De OXO Spatel en de OXO Serveertangen zijn perfect voor het draaien van vlees op de barbecue. Uiteraard zijn deze tools uitgerust met een anti-slip handvat. Lees hier meer informatie of bekijk ze hieronder.

Vleesthermometers

De thermometers van OXO weet als geen ander hoe heet het is en geven dit perfect weer met grote cijfers. Uiteraard altijd in graden Celsius. Zo is het direct duidelijk. En zet je perfect gegaard vlees op tafel.

Spuitflessen

Met de OXO Chef’s Spuitfles breng je gedoseerd olie, beslag, dressing, topping en saus aan. Uiteraard is de spuitfles altijd voorzien van een geweldige grip. Perfect voor bij de barbecue!

Vleeshamers

De vleeshamers van OXO Good Grips zijn handig voor het pletten en mals maken van kip, rund en andere vleessoorten. Je gebruikt de platte kant voor het pletten en de geprofileerde kant voor het mals maken van vlees. Een tip die we je willen meegeven: was de OXO vleeshamer met de hand, zodat die lang mooi blijft.

Snackboxen

Serveer voor bij de barbecue lekkere hapjes in lekvrije snackboxen van OXO Good Grips. Super hygiënisch! En dankzij de verschillende lagen houd je natte en droge ingrediënten gescheiden.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van een barbecue tool? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over barbecue