Uitverkocht

OXO Chef’s Precision Vleesthermometer Leave-In (Uitverkocht)

De OXO Chef's Precision Vleesthermometer Leave-In of Oventhermometer is vanuit alle hoeken gemakkelijk af te lezen. Dankzij de indicatoren per vleessoort, zie je in één oogopslag of het vlees gaar is.

1 klantbeoordeling

 17,95

Uitverkocht

Zet op mijn verlanglijstje We zetten hem op jouw verlanglijst Staat op je verlanglijst

Makkelijk af te lezen

Deze Leave-In Vleesthermometer heeft grote cijfers en is gemakkelijk af te lezen. Dat is erg prettig, want als je aan het koken bent moet je in één oogopslag kunnen zien hoe ver het vlees is. Deze thermometer meet tot 90 graden Celsius.

Tot 90 graden Celsius kerntemperatuur

De Vleesthermometer met in graden Celsius en in Fahrenheit. Celsius wordt in de Nederlandse versie in de buitenste ring weergegeven. Dus in de grote cijfers.

Zo werkt deze oventhermometer

Je haalt de thermometer uit de beschermbuis. De dunne probe steek je gemakkelijk in het vlees. Je laat de thermometer in het vlees zitten terwijl je het in de oven of in de pan laat garen. Zo kun je continue de kerntemperatuur in de gaten houden. Op de beschermhuls van de probe staan de aanbevolen kerntemperaturen per vleessoort. Zowel de aanbeveling van chefkoks als die van de USDA (het Amerikaanse ministerie voor landbouw). Na gebruik neem je de probe eenvoudig af. Eet smakelijk!

Chef’s Precision

De Chef’s Precision lijn van OXO Good Grips bestaat uit professionele keukenhulpen die door chefkoks gebruikt worden, maar dan met het gemak voor thuisgebruik. Chef’s Precision is er voor de echte Thuiskok.

Dit is handig

Daarom wil je deze Leave-In Vleesthermometer van OXO Good Grips:

  • Indicator die vleessoort aan de juiste kerntemperatuur koppelt
  • Grote cijfers voor gemakkelijk aflezen van de temperatuur
  • Mooi design
  • Meet van -10 tot 100 °C
  • Meet zeer snel de temperatuur
  • Professionele thermometer die ook door chefkoks gebruikt wordt

Chef’s Precision Leave-In Meat Thermometer (EN)

The Chef’s Precision line of thermometers offers professional-grade results with at-home ease. The Chef’s Precision Leave-In Meat Thermometer provides accurate measurements while meat is being cooked by simply inserting the probe until the shaded area is covered and leaving the probe in the oven. The easy-to-read interface displays accurate and precise measurements and the probe cover has chef- and USDA-recommended temperatures for convenience.

Gewicht46 g
Afmetingen17.7 × 4.7 × 4.7 cm
Diameter

4.7 centimeter

EAN-nummer

719812047751

Kleur

RVS

Materiaal

RVS

1 beoordeling voor OXO Chef’s Precision Vleesthermometer Leave-In (Uitverkocht)

  1. Willem H.

    Zo mooi en hij reageert zo snel. heel blij mee!

Voeg jouw beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook leuk