OXO RVS Dunschiller Met Gekarteld Mes

 18,95

Deze OXO RVS Dunschiller Recht model met gekarteld mes is vlijmscherp, ligt prettig in de hand en ziet er ongelooflijk mooi uit. Hiermee schil je eenvoudig zacht fruit, zoals tomaten, pruimen en kiwi’s.

De SteeL-Collectie bevat alleen de mooiste, beste en meest duurzame OXO-producten. Dus ook deze stijlvolle rechte dunschiller met gekarteld mes.

Gratis verzenden vanaf €30,-

 • Gratis retourneren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • 30 dagen bedenktijd
 • Goede klantenservice
 • 1-2 dagen levertijd

Gebruiksaanwijzing

Als je deze verticale RVS dunschiller met gekarteld mes bij de royale, zachte greep vastpakt voel je meteen dat hij perfect in de hand ligt. Ook als je handen nat zijn, glijdt hij er niet uit. 

Je zet het gekartelde, vlijmscherpe mes op het te schillen stuk zacht fruit. Zonder veel kracht te zetten, schil je de dunne schil eraf. Na gebruik mag hij gewoon in de vaatwasser.

Zachte anti-slipgreep

De dunschiller is van mooi geborsteld RVS. Maar de onderkant van de greep is van zacht santoprene. Dit is een hittebestendig en voedselveilig rubber. Dit zorgt ervoor dat de gekartelde dunschiller prettig en stevig in de hand ligt. Ook als je wat minder kracht in je handen hebt. En hij is anti-slip. Ook als je handen nat zijn.

De beste dunschiller met gekarteld mes

De Dunschillers van OXO zijn beroemd. Ze worden gezien als de beste dunschillers ter wereld. Deze rechte OXO Mat RVS Dunschiller met gekarteld mes uit de SteeL-Collectie is in ieder geval een erg mooie dunschiller. Met een scherp mes en een comfortabele greep.
Icoon Voedselveiligheid
Voedselveilig

Gemaakt van RVS

Antislip
Anti-slip

Ligt stevig in de hand

Icoon Duurzaam
Duurzaam

Lange levensduur

Zachte greep
Zachte greep

Comfortabel handvat

Icoon Scherp
Scherp

Het RVS mes blijft scherp

Icoon Vaatwasser
Vaatwasser

Geschikt voor de vaatwasser

Handig keukengerei

Het keukengerei van OXO Good Grips maakt koken en bakken leuker en makkelijker. Deze dunschiller met gekarteld mes is voor rechts- en linkshandigen. Voor mensen met wat minder kracht in hun handen. En voor iedereen die een echt goede dunschiller met een lange levensduur wilt.

OXO RVS Dunschiller Gekarteld Mes

Comfortabele greep

OXO staat bekend om de comfortabele, anti-slipgreep. Het zit zelfs in de naam. “OXO Good Grips”. En deze greep voeren ze overal door. Zo is er geen product dat niet prettig vasthoudt. Meestal bevat het handvat santoprene. Dit is een soort rubber. Voedselveilig, zacht en hittebestendig. Echt een comfortabele greep!

OXO RVS Dunschiller Recht Model Gekarteld

Vlijmscherp gekarteld mes

Voor het mes gebruikt OXO het beste staal. Uiteraard roestvrij en geschikt voor de vaatwasser. Dit mes is vlijmscherp en gekarteld. Zodat je moeiteloos de schil van kiwi of tomaat schilt. 

OXO SteeL

SteeL-Collectie

De OXO SteeL-Collectie is het neusje van de zalm. Het is het beste wat OXO te bieden heeft. Altijd gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. En altijd voorzien van een lange levensduur. Als je houdt van een mooi èn doordacht ontwerp, dan is de SteeL-Collectie perfect voor jouw keuken.

Daarom wil je deze dunschiller van OXO Good Grips

 • Stijlvol Mat RVS
 • Blijvend scherp
 • Duurzaam
 • Comfortabele anti-slipgreep
 • Voorzien van aardappeloogverwijderaar
 • Voor zowel links- als rechtshandig
 • Schilt alleen de schil, niet het fruit
 • Lichte bediening
 • Vaatwasserbestendig

OXO Good Grips SteeL Serrated Peeler (EN)

Perfect for peeling tomatoes, peaches and other soft produce, the Serrated Peeler’s sharp stainless steel blade catches onto softer fruits and vegetables with ease to peel smoothly with minimal bruising.

Producteigenschappen

Gewicht 111 g
Afmetingen 2,4 × 2,9 × 18,7 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

RVS

Materiaal

RVS

Eigenschappen

Voor rechts- en linkshandigen, Anti-slip, Verzacht handvat, Vaatwasserbestendig, Lichte bediening