Winkelwagentje

Azijn- en oliefles

Duurzaam glas

Twee schenkstanden

Vaatwasserbestendig

Op zoek naar een mooie azijn- en oliefles? Van duurzaam glas? Met handige lekvrije schenktuit? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

In de Olie- en Azijnset van OXO bewaar je heel handig olie, azijn, sojasaus en meer. Je schenkt heel handig in 2 standen. Druppelgewijs of een mooie straal. Het is maar net hoever je je pols knikt. Handig he!

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste OXO Good Grips flessen? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over onze olieflessen, sets en schenkers

3 x Valentijnsdag recepten voor de hele familie

Valentijnsdag staat om de hoek. Wil je dit jaar wat anders geven dan een cadeau? Wij zetten een paar lekkere en makkelijke recepten op een rij. Om heerlijk van te genieten met je partner op 14 februari. Of met de hele familie.

Zelf pesto maken

Zelf pesto maken is makkelijk. De ingrediënten zijn heel simpel en je mag er altijd van afwijken. Zo kan jouw pesto dus nooit mislukken. Hooguit ‘anders’ smaken. Pesto maak je met groen, noten, kaas, knoflook, olie en citroen. That’s it.