✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

De specialist in OXO Good Grips

Wij zijn de OXO Good Grips Shop. Wij zijn de specialist in OXO artikelen. En we zijn niet alleen de specialist, we zijn ook een groot fan. We houden van OXO, omdat geen enkel ander merk zo goed nadenkt over zijn producten. OXO Good Grips bedenkt nieuwe producten niet vanuit de vraag “Hoe kunnen we het maken?”, maar “Hoe kunnen we het gebruiken?”. Wij zijn de OXO Good Grips Shop en wij bieden als enige winkel in Nederland het complete assortiment OXO-producten aan. (en daar zijn we trots op!)

Wij zijn een online shop

OXO Good Grips Shop
Stationsplein 45 D3.100, 3013AK  Rotterdam

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@oxo-good-grips.nl.

OXO Good Grips Shop is een webshop van Merkfans

KVK: 24409454
BTW: NL1788.15.755.B01
IBAN: NL22 RABO 0308 5800 36

Handig en innovatief

Wij zijn fan van de handige keukenhulpen en de innovatieve schoonmaakartikelen van OXO. De producten zijn wereldwijd beroemd om de comfortabele grepen en het gebruiksgemak. Op Manhattan in New York bedenken de productontwikkelaars van OXO Good Grips steeds weer nieuwe en nog handiger producten.

Ieder product is doordacht om voor de gebruiker zo handig mogelijk te zijn. En ieder product is universeel ontwikkeld, dus bruikbaar voor iedereen. Voor jong en oud, man en vrouw, linkshandig en rechtshandig, dik en dun, met en zonder handicap. OXO Keukenproducten en Schoonmaakartikelen zijn echt handig voor iedereen.