Winkelwagentje

BBQ accessoires

Zachte grepen

Vaatwasserbestendig

Hittebestendig

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig te reinigen

Op zoek naar het beste barbecue accessoires? Met een comfortabele greep? Dat lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Met de BBQ accessoires van OXO Good Grips is iedereen een chefkok! De producten maken het grillen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker en professioneler.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste OXO Good Grips BBQ accessoires? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over BBQ

De handigste barbecue accessoires

Nederland is een echt barbecueland. En zeker wanneer de zomer op komst is. Met barbecueën gaat het vooral om de gezelligheid. Hoewel het dan minder belangrijk is wat er op de barbecue ligt, als doe-het-zelf buitenkok wil je natuurlijk wel met gemak kunnen grillen. Goede BBQ accessoires maken van iedereen een geweldige buitenkok. Met OXO [...]

Onmisbare barbecue-accessoires

Grilmeesters opgelet: het barbecue seizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ checklist samen en maak de lekkerste hamburgers of spareribs. Een goede barbecue-set kunnen natuurlijk niet ontbreken. Met de juiste BBQ-tools is iedereen een geweldige buitenkok. OXO heeft de handigste barbecue accessoires. Dus maak er een feestje van 😉 Meer voor mannen De [...]

Valentijnscadeau inspiratie

Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

BBQ Checklist

De beste BBQ begint met een uitmuntende voorbereiding. Dit is de BBQ Checklist die alle andere lijsten overbodig maakt. Een checklist die meer is dan alleen een boodschappenlijst voor jouw gezellige barbecue met vrienden of familie. Die met OXO Good Grips echt niet meer kan mislukken.