✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Dressingshaker

De dressingshakers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op.Iedereen kan dressing en sauzen maken met deze onbreekbare Dressing Shaker.

Vind de beste dressingshaker

Op zoek naar de beste dressingshaker? Met een comfortabele greep? Die lekvrij is? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Snel een perfecte dressing, saus of marinade maken doe je met de handige OXO Dressing Shaker. Het is een schone en nette manier om een dressing te mengen, te shaken en te roeren. Zo kan iedereen in een handomdraai een lekkere dressing of saus maken.

Dressingshaker

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste dressingshaker en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze dressingshakers

  lunchbox salade
  Blog

  Fijne salade voor de lunch

  Zelf een maaltijdsalade maken is super makkelijk en je hebt gelijk een gezond gerecht voor tijdens de lunch. Je kunt eindeloos variëren met verschillende groenten,

  Lees verder »
  Sladressing bewaren
  Blog

  Sladressing bewaren

  Sladressing bewaren en zelf sladressing maken. Dat doe je met de dressingshaker van OXO. Maar hoelang mag je een dressing in de koelkast bewaren? Dat

  Lees verder »
  zelf-sauzen-maken-spuitflessen
  Blog

  Zelf sauzen maken

  Makkelijk zelf sauzen maken? Voor de salade of bij het diner? Wij hebben 5 heerlijke recepten voor je klaar staan. Probeer ze uit, het is makkelijker dan je denkt!

  Lees verder »