✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Fruitsnijder

De aardappelstampers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo snij je het fruit zonder moeite.

Ons assortiment fruitsnijders

Vind de beste fruitsnijder

Op zoek naar de beste fruitsnijder? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Met de fruitsnijders van OXO Good Grips snij je heel handig ananas, mango, appel, druiven en tomaatjes. Je haalt de pit uit olijven en kersen. Het klokhuis uit een appel. En de schil van een citroen. OXO maakt dit heel gemakkelijk met zachte handvatten en scherpe snijvlakken.

Fruitsnijder

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste fruitsnijder en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze fruitsnijders

  Hoe werkt de OXO Greensaver
  Blog

  Hoe werkt OXO GreenSaver?

  De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

  Lees verder »
  Zo maak je een pokebowl
  Blog

  Zo maak je een Pokébowl

  Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook

  Lees verder »
  Blog

  Zelf aardbeienjam maken

  Staat er bij jou een potje aardbeienjam in de koelkast? Grote kans van wel. Uit routine gekocht bijvoorbeeld bij de plaatselijke supermarkt. Een heel schap

  Lees verder »