Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Fruitsnijder

De aardappelstampers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Zo snij je het fruit zonder moeite.

Ons assortiment fruitsnijders

Vind de beste fruitsnijder

Op zoek naar de beste fruitsnijder? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Met de fruitsnijders van OXO Good Grips snij je heel handig ananas, mango, appel, druiven en tomaatjes. Je haalt de pit uit olijven en kersen. Het klokhuis uit een appel. En de schil van een citroen. OXO maakt dit heel gemakkelijk met zachte handvatten en scherpe snijvlakken.

Fruitsnijder

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste fruitsnijder en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze fruitsnijders

  Blog

  Zelf aardbeienjam maken

  Staat er bij jou een potje aardbeienjam in de koelkast? Grote kans van wel. Uit routine gekocht bijvoorbeeld bij de plaatselijke supermarkt. Een heel schap

  Lees verder »
  Blog

  Fruit bewaren

  Fruit bewaren doe je in een vershoudbox. Waarom? Omdat veel fruitsoorten etheen produceren die de rijping bevorderen. En rijp fruit begint op een dag te rotten,

  Lees verder »