✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Greensaver

De greensavers van OXO Good Grips zijn ongelooflijk handig. De OXO GreenSaver is de perfecte vershoudbox voor in de koelkast en houdt groente en fruit langer vers en lekker.

Ons assortiment greensavers

Vind de beste greensaver

“Mijn witlof, druiven en zelfs de spinazie bleven dagen langer houdbaar.” – De Telegraaf –

Wil je jouw groente en fruit langer vers en lekker houden? Dan is de Greensaver van OXO Good Grips precies wat je zoekt.

De OXO GreenSaver is de perfecte vershoudbox voor in de koelkast. De OXO GreenSaver houdt jouw groente en fruit langer vers en lekker. En als het langer goed blijft, hoef je minder eten weg te gooien. De OXO GreenSavers zijn er in verschillende maten en voor verschillende doeleinden. De Greensaver houdt groenten, fruit en verse kruiden veel langer vers. De Greensaver houdt de inhoud droog, laat de lucht circuleren en absorbeert het vrijgekomen ethyleen (rijpingsgas).

Greensaver

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste greensaver en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over onze greensavers

Hoe werkt de OXO Greensaver
Blog

Hoe werkt OXO GreenSaver?

De OXO GreenSaver zorgt ervoor dat jouw groente en fruit langer vers blijft, zodat je minder hoeft weg te gooien. OXO GreenSavers hebben een lange levensduur.

Lees verder »
Minder eten weggooien
Blog

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter

Lees verder »
Koelkast indelen
Blog

De koelkast indelen

Bij het opruimen van de keuken komen meestal de normale klusjes naar boven. Het aanrecht afnemen, het aanrecht schoonhouden terwijl je kookt en de kastjes

Lees verder »
Blog

Fruit bewaren

Fruit bewaren doe je in een vershoudbox. Waarom? Omdat veel fruitsoorten etheen produceren die de rijping bevorderen. En rijp fruit begint op een dag te rotten,

Lees verder »