✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Keukengerei

Al het keukengerei van OXO Good Grips is voorzien van een stevig en comfortabel anti-sliphandvat. Het is hittebestendig, veilig en het heeft een lange levensduur. En als kers op de taart en is het ook nog vaatwasserbestendig.

Ons assortiment Keukengerei

Vind het beste keukengerei

Op zoek naar het beste keukengerei? Met comfortabele, zachte grepen? Die lang mee gaan? Handig zijn? En veilig? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Goed keukengerei maakt jouw gerechten nog lekkerder en mooier. En je kook er gewoon veel handiger mee. Investeer in prachtig keukengerei van OXO, daar heb je lang plezier van. Kies zelf voor Stijlvol RVS, Praktisch Nylon of Zacht Siliconen.

Keukengerei

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste keukengerei en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over ons keukengerei

De beste knoflookpers
Blog

De beste knoflookpers

Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen

Lees verder »
Blog

Wat is een roerzeef?

Een roerzeef wordt ook wel een passe-vite, draaizeef en passeerzeef genoemd. Het is een handige keukenhulp dat voedsel maalt en pureert. Ideaal voor het maken

Lees verder »
Glazen slacentrifuge OXO
Blog

De beste slacentrifuge

Een krachtige slacentrifuge is onmisbaar in de keuken. Niet alleen om sla mee te drogen, maar ook om spinazie of bessen mee droog te draaien.

Lees verder »
De beste mandoline
Blog

De beste Mandoline

De beste mandoline, dat is er natuurlijk een van OXO. Maar neem je dan een kleinere handmandoline? Of ga je toch voor een groter exemplaar?

Lees verder »