✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Keukengerei

Al het keukengerei van OXO Good Grips is voorzien van een stevig en comfortabel anti-sliphandvat. Het is hittebestendig, veilig en het heeft een lange levensduur. En als kers op de taart en is het ook nog vaatwasserbestendig.

Ons assortiment Keukengerei

Vind het beste keukengerei

Op zoek naar het beste keukengerei? Met comfortabele, zachte grepen? Die lang mee gaan? Handig zijn? En veilig? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Goed keukengerei maakt jouw gerechten nog lekkerder en mooier. En je kook er gewoon veel handiger mee. Investeer in prachtig keukengerei van OXO, daar heb je lang plezier van. Kies zelf voor Stijlvol RVS, Praktisch Nylon of Zacht Siliconen.

Keukengerei

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste keukengerei en andere Keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over ons keukengerei

aardbijen vers houden
Blog

Aardbeien bewaren

Het aardbeienseizoen is begonnen! Dit seizoen, uit de volle grond en dus niet uit de kas, loopt van juni tot september. De glanzend-rode rakkers smaken en

Lees verder »
rvs koken
Blog

De voordelen van RVS

Er is geen enkel ander merk dat zo goed nadenkt over zijn producten als OXO Good Grips. Zo bieden we steeds meer roestvrijstalen producten aan.

Lees verder »
mangosnijder
Blog

Zo snij je een mango

De mango is niet meer weg te denken uit onze keuken. Van zoete toevoeging in hartige salades, tot de lekkerste (gezonde) desserts. De tropische vrucht

Lees verder »
De beste knoflookpers
Blog

De beste knoflookpers

Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen

Lees verder »