Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Kookgerei

Op zoek naar de beste kookgerei? Met comfortabele grepen? duurzaam? en handig in gebruik? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Maak van koken iedere dag een feestje met het Kookgerei van OXO Good Grips.

Ons assortiment kookgerei

Vind het beste kookgerei

Op zoek naar de beste kookgerei? Met comfortabele grepen? duurzaam? en handig in gebruik? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Maak van koken iedere dag een feestje met het Kookgerei van OXO Good Grips. De mooiste en handigste producten maken het koken niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker en professioneler. Probeer maar eens iets nieuws uit in de keuken.

Kookgerei

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste kookgerei en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over ons kookgerei

  Valentijnsrecepten voor de hele familie
  Blog

  Valentijnsrecepten voor de hele familie

  Valentijnsdag staat voor de deur. Wil je dit jaar wat anders geven dan een cadeau? Wij zetten een paar lekkere en makkelijke recepten op een rij. Om heerlijk van te genieten met je partner op 14 februari. Of met de hele familie.

  Lees verder »
  Valentijnscadeau inspiratie
  Blog

  Valentijnscadeau inspiratie

  Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

  Lees verder »
  Glazen slacentrifuge OXO
  Blog

  De beste slacentrifuge

  Een krachtige slacentrifuge is onmisbaar in de keuken. Niet alleen om sla mee te drogen, maar ook om spinazie of bessen mee droog te draaien.

  Lees verder »
  De beste knoflookpers
  Blog

  De beste knoflookpers

  Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen

  Lees verder »