Winkelwagentje

 

✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Kookgerei

Op zoek naar de beste kookgerei? Met comfortabele grepen? duurzaam? en handig in gebruik? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Maak van koken iedere dag een feestje met het Kookgerei van OXO Good Grips.

Ons assortiment kookgerei

Vind het beste kookgerei

Op zoek naar de beste kookgerei? Met comfortabele grepen? duurzaam? en handig in gebruik? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Maak van koken iedere dag een feestje met het Kookgerei van OXO Good Grips. De mooiste en handigste producten maken het koken niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker en professioneler. Probeer maar eens iets nieuws uit in de keuken.

Kookgerei

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste kookgerei en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over ons kookgerei

  Valentijnscadeau inspiratie
  Blog

  Valentijnscadeau inspiratie

  Nog geen idee wat je jouw Valentijn dit jaar wilt geven? OXO geeft je een flinke dosis inspiratie voor jouw Valantijnscadeau. Van kookcadeaus tot huishoudcadeaus en voor hem of voor haar.

  Lees verder »
  Glazen slacentrifuge OXO
  Blog

  De beste slacentrifuge

  Een krachtige slacentrifuge is onmisbaar in de keuken. Niet alleen om sla mee te drogen, maar ook om spinazie of bessen mee droog te draaien.

  Lees verder »
  De beste knoflookpers
  Blog

  De beste knoflookpers

  Een teentje knoflook in je gerecht is heerlijk. Het persen van de knoflook helaas vaak wat minder. Met de OXO Knoflookpers is je knoflook binnen

  Lees verder »
  De beste mandoline
  Blog

  De beste Mandoline

  De beste mandoline, dat is er natuurlijk een van OXO. Maar neem je dan een kleinere handmandoline? Of ga je toch voor een groter exemplaar?

  Lees verder »
  Ceasarsalade maken
  Blog

  Ceasarsalade maken

  Een ceasarsalade maken. Bijvoorbeeld als sidedish tijdens een diner met vrienden. En de leftovers neem je de volgende dag mee naar je werk. Wij hebben

  Lees verder »
  Originele Vaderdagcadeaus
  Blog

  Originele Vaderdagcadeaus

  Originele Vaderdagcadeaus want op Vaderdag mag je je vader in het zonnetje zetten. En misschien tijdens het ontbijt een mooi cadeau overhandigen. Is jouw vader

  Lees verder »