✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Mandoline

Op zoek naar de beste mandoline? Met een comfortabele greep? Een schep mes? En waarmee je veilig kunt werken? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Ons assortiment mandolines

Vind de beste mandolines

Op zoek naar de beste mandoline? Met een comfortabele greep? Een schep mes? En waarmee je veilig kunt werken? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. De beste mandoline komt van OXO Good Grips. Keer op keer is de mandoline geperfectioneerd. In kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak. Vooral het gebruiksgemak is verbluffend. En de messen blijven scherp. Hoe vaak je hem ook gebruikt. Zo snij je snel en veilig al je groenten.

Mandolines

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste mandoline en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze mandolines

  Zo maak je een pokebowl
  Blog

  Zo maak je een Pokébowl

  Een Pokébowl zit boordevol smaak, is relatief gezond en je kunt eindeloos variëren. Oorspronkelijk komt de Pokébowl uit Hawaii, maar sinds een aantal jaar is het ook

  Lees verder »
  De beste mandoline
  Blog

  De beste Mandoline

  De beste mandoline, dat is er natuurlijk een van OXO. Maar neem je dan een kleinere handmandoline? Of ga je toch voor een groter exemplaar?

  Lees verder »
  Beste Mandoline ooit
  Blog

  De beste mandoline ooit

  De OXO Chef’s Mandoline 2.0 is de beste mandoline ooit. Hou je van koken? En wil je jouw gasten continue verrassen met bijzondere culinaire sensaties?

  Lees verder »
  een mandoline kopen
  Blog

  Een Mandoline kopen

  Houd je van salade? Dan is een goede mandoline onmisbaar in jouw keuken. Met een OXO mandoline maak je in een handomdraai een heerlijke salade of een

  Lees verder »
  Gegratineerde aardappelen
  Blog

  Gegratineerde aardappelen

  Om de gegratineerde aardappelen te snijden gebruiken we de OXO Handmandoline. Hiermee snijden we supersnel perfecte even dikke aardappelschijfjes. Deze mandoline heeft 3 standen, waarmee

  Lees verder »