Privacy

Wij van OXO Good Grips Shop willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk houden. Daarom vatten we onze privacy in 5 regels samen.

  • Wij gebruiken de gegevens die je invult op oxo-good-grips.nl voor het afronden en bezorgen van jouw bestelling en/of voor klantcontact.
  • Wij zijn zuinig op jouw persoonsgegevens, beveiligen ze goed en dragen ze nooit over aan derden.
  • Als klant van OXO Good Grips Shop kunnen we in de toekomst per e-mail contact met je opnemen. Hiervoor kun je je te allen tijde afmelden.
  • Wij gebruiken cookies om de webshop goed te laten werken en voor bezoekersstatistieken.
  • Jouw persoonlijke gegevens versturen we altijd via een beveiligde SSL-verbinding. Dit geldt ook voor je betaalgegevens (controleer of het webadres begint met https://)

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, kun je per e-mail contact met ons opnemen: info@oxo-good-grips.nl.


Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel oxo-good-grips.nl doen met jouw gegevens. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met info@oxo-good-grips.nl.

Jouw account

Op oxo-good-grips.nl kun je een account aanmaken waarmee je kunt inloggen met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Hierin bewaren we jouw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en bestelhistorie. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account op ieder moment jouw informatie aanpassen.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens en ip-adres. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en eventueel telefoonnummer. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips en informatie over onze producten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens bewaren we totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden

Wij werken voor de nieuwsbrief samen met mailchimp, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies beheren. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webshop gebruiken. Dit doen we in algemene zin en geanonimiseerd, zodat jouw gedrag op de website nooit naar jou persoonlijk te herleiden is. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Onze webshop is beveiligd via SSL. Ook voor onze administratie hebben we passende maatregelen genomen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

OXO Good Grips Shop
Stationsplein 45 B1.048
3013 AK Rotterdam
info@oxo-good-grips.nl