✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Slacentrifuge

De slacentrifuges van OXO Good Grips zijn ongelooflijk duurzaam. Niet voor niets krijg je er altijd een jaar garantie op. De greep is prettig en zacht. Maak de mooiste salades en de lekkerste sla met de gepatenteerde slacentrifuges van OXO.

Vind de beste slacentrifuge

Op zoek naar de beste slacentrifuge? Met een comfortabele greep? Die lang mee gaat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Maak de mooiste salades en de lekkerste sla met de gepatenteerde slacentrifuges van OXO. De sla is droog voor je het weet. Met de rem zet je de centrifuge ook zo weer stil. Geniet van een heerlijke salade die je gemakkelijk in elkaar hebt gedraaid.

De OXO Slacentrifuge is één van OXO’s wereldwijde bestsellers.

Slacentrifuge

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste slacentrifuge en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

  Blogs en artikelen over onze slacentrifuges

  sinterklaascadeaus
  Blog

  Sinterklaascadeaus

  Koopgids met de 10 populairste sinterklaascadeaus waar je echt iets aan hebt. Dit is de Top 10 OXO-producten voor de feestdagen.

  Lees verder »
  Glazen slacentrifuge OXO
  Blog

  De beste slacentrifuge

  Een krachtige slacentrifuge is onmisbaar in de keuken. Niet alleen om sla mee te drogen, maar ook om spinazie of bessen mee droog te draaien.

  Lees verder »