✓ De beste service en garantie

Gratis verzenden vanaf €30,-

 

✔ Gratis retourneren

Spuitfles

Op zoek naar de beste spuitfles? Om borden mooi op te maken? Beslag te doseren? Of om sauzen te bewaren? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Met de OXO Chef’s Spuitfles breng je gedoseerd olie, beslag, dressing, topping en saus aan.

Vind de beste spuitfles

Op zoek naar de beste spuitfles? Om borden mooi op te maken? Beslag te doseren? Of om sauzen te bewaren? Dan zit je goed bij OXO Good Grips. Met de OXO Chef’s Spuitfles breng je gedoseerd olie, beslag, dressing, topping en saus aan. En ze zijn ook heel geschikt voor het netjes opmaken van borden. Uiteraard is de spuitfles altijd voorzien van een geweldige grip.

OXO Good Grips is:

+ Royale greep

+ Handig in gebruik

+ Duurzaam

Contact

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste spuitfles en andere keukenhulpen? Wij helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

Blogs en artikelen over spuitflessen

Minder eten weggooien
Blog

Minder eten weggooien

Wil je minder eten weggooien? Dat kan! En eigenlijk is het heel eenvoudig. Je moet er gewoon voor zorgen dat je groente en fruit beter

Lees verder »
zelf-sauzen-maken-spuitflessen
Blog

Zelf sauzen maken

Makkelijk zelf sauzen maken? Voor de salade of bij het diner? Wij hebben 5 heerlijke recepten voor je klaar staan. Probeer ze uit, het is makkelijker dan je denkt!

Lees verder »