Winkelwagentje

Toiletborstel

Stevig en comfortabel anti-sliphandvat

Perfect gevormde borstel

Duurzaam

Uit het zicht

Op zoek naar de beste toiletborstelhouder? Die fantastisch schoonmaakt? Maar niet in het zicht staat? Dan zit je goed bij OXO Good Grips.

Een goede greep en een perfect gevormde borstel zijn de essentiële ingrediënten van een goede toiletborstel. De toiletborstels van OXO Good Grips staan uit het zicht en zijn gemakkelijk in gebruik. Het eventuele vocht in het lekbakje verdampt er eenvoudig uit. Handig he!

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste OXO Good Grips toiletborstels? Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar info@oxo-good-grips.nl.

[konte_button shape=”square” link=”url:%2Fwinkel|title:OXO%20Good%20Grips%20Shop||”]Bekijk alle producten[/konte_button]

Blogs en artikelen over onze toiletborstels

Badkameraccessoires voor ieder huis

Met de OXO badkamer accessoires hou je al je badkamerspullen opgeruimd en georganiseerd. Alle losse spullen krijgen een vast plekje. Met de badkameraccessoires heb je alles wat je nodig hebt direct bij de hand en tegelijkertijd keurig opgeruimd. Je douche, wasbak en toilet zijn al snel als nieuw. Opgeruimde wasbak Waar laat jij je tandenborstel [...]

We zijn open, kom binnen!

Vandaag is het een mooie dag. Een heel mooie dag zelfs. Onze OXO Good Grips Shop opent vandaag officieel haar deuren.